[]

disardan yemek soylemek

eve yemek soyleyeceginiz zaman tedirgin oluyor musunuz? yapan kisi kimdir nedir bilmiyoruz sonucta belki oksurdu icine :) bunlari dusunup yemek soylemekten vazgectiginiz oldu mu? olduysa ne tur alternatiflere yoneldiniz? ben pek disardan yemek soylemiyorum ama merak ettim siz neler yaptiniz?




 
Yemekten bulaşma olasılığı yok deniyordu ama tırsıyorım.


  • himmet dayi  (17.03.20 13:00:58) 
Yemek değil de ben getirdikleri kartonlardan, poşetlerinden korktuğum icin sipariş vermiyorum. Dün damacana su söyledim; resmen tüm damacanayı kolonya ile yıkadım. Sonunda okbli olup çıkmayız umarım.


  • fraise  (17.03.20 13:04:27) 
Evde 2 yumurta kır o riske girme


  • brnbrs  (17.03.20 14:11:45) 
dışardan yemek söylememenizi tavsiye ederim.


  • boyleseyolmaz  (17.03.20 14:34:13) 
Getirilen karton ve plastikte uzunca süre etkisiz hale gelmiyor virüs.

Biz vazgeçtik. Zaten yemeği getirenler fazlasıyla risk taşıyor. Şu an nakit ile ödeme bitti. Kapına bırakıyorlar ve online ödeme yapılıyor.

Bende 2 haftalık yiyecek var. Zaten genelde de 2 haftalık alışveriş yapıyorum. Kışın canlı kalan salatam ve taze baharatlar bahçeden.

Her gün farklı bir çorba ve ana yemek hazırlıyorum. Kendim pişiriyorum.

Bunları yapamayacak hale gelirsem ya da ihtiyacım olana ulaşamazsam:

- kurduğumuz semt ağı ile gönüllüler alışverişimi yaparlar.
- birkaç tanıdığım da, risk grubunda olmadıklarından benim için alışverişe çıkabileceklerini, yemek getirebileceklerini söylediler.

Aksiyona gerek yok. Ne kadar az temas o kadar iyi işte. Ben risk grubundayım, olmayan immun sistemimle virüsü kapıp, bir ton insana bulaştırmamak benim sorumluluğum altında. Herkes böyle haraket ediyordur umuyorum ki!
  • buf-e kür  (17.03.20 14:42:21 ~ 14:44:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.