[]

18 aylık kızımın...

Aşı vakti geldi ama korkuyorum hastaneye götürmeye (özel bi hastanede yaptırıyoruz aşılarını).
Bekleyeyim mi, daha fazla geciktirmeden gideyim mi bilemedim. Karşımızda aile sağlık merkezi var, hemşireyi çağırsak evde yapar mı? Bebeğimi ne hastaneye ne sağlık ocağına sokmak istiyorum.



 
ha hemşreyi eve sokmuşsun ha sağlık ocağına gitmişsin.


  • sutlu nescafe  (16.03.20 01:22:09) 
Bizim de perşembe aşı var, 8 aylık bebek. Erteleyelim mi diye düşündük ama gitgide kriz arttığı için henüz sakinken gidelim dedik.


  • somethinginthewayshemoves  (16.03.20 01:53:20) 
Ben götürmeyeceğim galiba ya. Nasılsa dışarı da çıkarmıyoruz. Hastaneler, sağlık ocakları şu an bunun yuvası. Korkuyorum.


  • chatrefhill  (16.03.20 21:56:50) 
Birinin işine yarar diye yazayım; özel hastaneden bir hemşire tam korunaklı olarak geliyor ve kapınızda giyiniyor. Gözlüğünden eldivenine her şey sıfır açılıyor. Hiçbir yere dokunmadan aşıyı yapıyor ve gidiyor. 350 tl gibi bir ödeme yaptık biz bu ev hizmeti için.


  • chatrefhill  (26.04.20 01:21:11) 
geçmiş olsun :)


  • sutlu nescafe  (26.04.20 01:31:28) 
televizyonda asilari kacirmayin mutlaka yaptirin dedi doktorlar. bence maskenizi takin hicbi yere dokunmadan gidin yaptirin bisey olmaz bence. zaten kapi girislerinde ates olcumu yapilmayan bir yere girmezsiniz ki yapiliyor her hastanede


  • camene87  (26.04.20 01:45:26) 
arkadaşımın yeni doğan bebeğinin aşısı için:

arabayla sağlık ocağına gitmişler hemşire aşağı inip arabada aşıyı yapmış..
  • disardayim  (26.04.20 01:59:19) 
İnasnlar sizin gibi düşünür ve aşı yaptırmazsa 6 ay sonra bi de bebekler arasında salgınla uğraşırız.

Bir yolunu bulup yaptırın. @disardayim'ın dediği şeyi yaparlar herhalde.
  • noluyo yaa  (26.04.20 02:50:21) 
Yanıtları okumadan cevap yazan arkadaşlar, aşıları yaptırdığımı belirtttim zaten. Elbette geciktirmeden yapılmalı.


  • chatrefhill  (28.04.20 14:12:06) 
Biz niye hapis cezası alalım allah allah? Hastanelerin böyle bir uygulaması var. Hastaneye gittiğimizde de hemşire yapıyor zaten doktor olsun olmasın. Sanki hemşireyle gizlice anlaşıp aşıları yaptırmışım gibi ahahah. Arayın sorun tüm büyük özel hastanelerin bu hizmeti var..


  • chatrefhill  (28.04.20 14:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.