[]

Bu laptop ekrani tamir olur mu?

streamable.com

Menteseleri kirildi ben de ekrani söktüm. Ana.govdeyi tv ye hdmi kablo ile baglayinca kullanabiliyorum ama modem yakinda olmasina ragmen sadece bir kademe cekiyir ve baglanti cok zayif oluyor. Tamirci bunu tamir edebilir mi ve tahminen kaca patlar?

Veya tv de kullansam ama.interneti 4 diş cekebilmesinin bi yolu var midir? Tşkler

 
wifi anteni genelde ekran çevresine sarılı olan kablo ucuna takılı pcb tipi antenden oluşuyor. Ekranı söktüğün için wifi da sıkıntı yaşaman normal.

Ekran ve kasadaki menteşe vida yuvalarına zarar vermediysen/kırılmadıysa menteşeleri değiştirdiğinde sorun çözülür.

Tek başına yapmak istersen oldukça uğraştırıcı olduğunu söyleyebilirim. Laptop atomlarına ayrılıp geri toplanmak zorunda. Menteşeler olsun olsun 50tl tutar ama işçiliği azıcık fazla, 100+ TL yazarlar minimum.
  • kimlanbu  (15.03.20 21:11:57) 
İşçilik kafadan 30 dolar civarı kadıkoyde piyasası bu gecenler de klavye taktırdım daha asağı yapan yok


  • yeliz adeley  (15.03.20 22:02:57) 
usb wifi adaptörlerini araştırabilirsiniz


  • Goldstein  (15.03.20 22:15:40) 
Usb wifi +1


  • icim urperiyor  (16.03.20 10:37:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.