[]

Sürü Bağışıklığındaki amaç nedir anlamadım

Sürü Bağışıklığı nedir anlamadım. Bu olen olsun kalan bagisikligi gucluler bizimledir felsefesi degil mi?

Bildigin cok rezil bir dusunce bu? adam vergisini veriyor ama devlet hasta yasli oldugu icin olmesini istiyor. Bu mudur?


 
tamam da diğerlerinin bu hastalığa yakalanacağı kesin. ayrıca aşısı da yok bu meretin. nasil diğerlerini bağışık yapacaklar?


  • Mehmet Ersoz  (15.03.20 20:25:02) 
Yok, yaşlılar ölsün demiyorlar. Önce gençler geçirsin bu hastalığı, zaten ölme riski çok düşük, geçirip bağışıklık kazansınlar istiyorlar. Böylece yaşlılar virüsü kaptığında hastanelerde yeterince yer olsun, sıkıntı yaşanmasın istiyorlar, düşüncenin temeli bu. Yani kimse hastalanmasın değil, hasta sayısı hastanedeki yatak sayısını geçmesin.


  • opucuk baligi  (15.03.20 20:28:04) 
ama gençlerin hastalanmasi yaşlıların da hastalanmasi riskini arttırmaz mı? özellikle aman nolcak biraktık kendi haline denilirse yaşlı ve gağışıklığı zayıflar daha çok etkilenecektir. garip ve saçma bir plan bu bana kalırsa.


  • Mehmet Ersoz  (15.03.20 20:31:45) 
Zaten eleştiriler de bu yönde, bu planın işe yaraması için pek çok varsayımın doğru olması gerekiyor, yaşlıların evden hiç çıkmaması ve gençlerle biraraya gelmemesi gibi. Bunun çok kötü bir fikir olduğunu söyleyen çok bilim insanı var, İngiltere'nin içinde de tepki gösteren çok, ama şimdilik hükümetin benimsediği politika bu.


  • opucuk baligi  (15.03.20 20:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.