[]

alerjik riniti olanlar

ilaç kullanıyor musunuz? alerji hapları bağışıklığı düşürür diye korktuğum için kullanamıyorum ama gözlerimin akıntısından ve hapşırmaktan da yıldım artık.




 
Gecen hafta aynı durumdaydım, göz kaşıntısı vs geberiyordum. Aircomb hap aldım antihistaminik 2 gün 2 hap. Anında kesti, dayanılır gibi değildi.


  • solenkol  (15.03.20 14:05:41) 
birkaç gün önce yine kendisini gösterdi, artık yaz kış var bende. aircomb diye bir ilaç bana çok iyi geliyor ama çok pahalı olduğu için artık rapor çıkartmam şart oldu.


  • nothing in my way  (15.03.20 14:13:56) 
ben de aircomb kullanıyorum normalde ama pahalı olduğu için eczacı “descase” verdi aynısı diyerek ve 30 tl haberiniz olsun.
sizden güç aldım alıcam bugün ilacı

  • lesfeuillesmortes  (15.03.20 14:19:37 ~ 14:20:34) 
geçtiğimiz hafta kbb doktoruma gittim ve 3 tane ilaç verdi. şu anda gayet iyiyim. sadece sprey sol burun deliğimde kanamaya yol açtığı için bıraktım ve sadece antihistaminik hapımı alıyorum. yaklaşık 20 gün daha kullanıp bırakmamı söyledi. tavsiyem bir kbb doktoruna görünün. çünkü bende ilaçlar etki etmeseydi kortizon vuracaktı.


  • enesra  (15.03.20 15:39:43) 
Kortizollu ilaclardan bu ara uzak duruulmasi da fayda var diye bir sey okudum. Ama kaynak göstererem inceleyin isterseniz


  • red g  (15.03.20 16:07:39) 
fransız sağlık bakanı demiş sanırım ibufren türevleri ve kortizon virüsü güçlendiriyormuş..

ben aerius arada kullanıyorum alerjim için.. ama baya seyrek..
  • omonia  (15.03.20 17:05:57 ~ 17:06:23) 
sürekli boğaz kaşıntısı, hapşırık, burun akıntısı tarzı çok rahatsız ederse yarım hitrizin atıyorum


  • egokalp  (15.03.20 18:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.