[]

Temizleme jeli önerisi

Cildim karma ama hassas bir yapısı var. Çok güzel bir ürün kullanıyordum ama 60 lira olduğu için alamıyorum. Denediğim birkaç ürün de sivilce yaptı internette herkes beğenerek kullandığını yazmasına rağmen. Fiyatı da uygun olan (20-30 tl arası) tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?




 
Fiyata bakmayın bu dönemde. Bildiğiniz ürünü güvendiğiniz yerden alın. Eczaneye bile sahte ürün satmaya çalışan adiler varmış. O piyasa çok karışık malum.


  • deadwampir  (15.03.20 03:22:11) 
garnier falan bak


  • lilyb  (15.03.20 07:10:26) 
20-30 tl’ye alacağın şeyler hassas cildine iyi gelmeyecektir sanırım. Sebamed’in yüz temizleme için sabunu var bu fiyat aralığında. Çok eskiden kullanmıştım. Benim cildimi biraz kurutuyordu ama hiç hassasiyet yapmamıştı. Onu deneyebilirsin.


  • irene  (15.03.20 09:01:15) 
Rossman'da fiyat performans oranı yüksek ürünler önerilmişti burada, eski sorularda okumuştum, temizleme jeli için net bir şey hatırlamıyorum ama nemlendiricileri beğeniliyorsa temizleme jeli de fena değildir diye düşünüyorum.


  • hair freak  (15.03.20 09:58:14) 
gratisten bee beautynin narlı temizleme köpüğünü alabilirsiniz, o yoksa da aynı markadan organik sertifikalı temizleme köpüğü iş görür.


  • turk kizi  (15.03.20 12:02:14) 
Eczanedeki sabunlara bakabilirsin maddi durumun el verir hale gelene kadar.

Imax (bu pahali olabilir, bi de bu tek tur galiba, direkt sivilce uzerine, etkili urundur) Moos (bunun her turu var ve degismediyse o dedigin fiyatlaraydi, iyi bi marka bu ama sana nasil gelir bilemezsin) gibi markalara bak eczaneden.

Mikrop uretmemesi acisindan pompa hep daha iyidir ama temiz bi sekilde muhafaza edersen kalip sabun da olur bence.

Sebamed yazmislar, eczane urunu olmaktan cikti yillar once o ama o da denenebilir
  • Flipsflops  (15.03.20 12:04:18) 
Elma sirkesi, gul sirkesi.

Gul sirkesi homemadearomaterapi’de var ve pahali diyeceksiniz ama sulandirarak kullanacaginiz icin uzun sure yeterli olur
  • janderzel zartanyan  (15.03.20 14:22:51) 
zıaja diye bir marka var denemiştim güzedi.watsons ta satılıyor.


  • danbrownie  (15.03.20 14:58:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.