[]

Kol saati önerisi

Merhaba,

Kol saati bakıyorum kendime. 1500'e kadar (max 2000)-kadar bir bütçem var. Er kişisiyim. Deri ya da hasır kordon bakmıyorum.

teşekkür ederim.

 
Ne tarz giyiniyorsun?
Spor giyiniyorsan Orient Mako,
Klasik giyiniyorsan Orient Bambino.
Marka olarak orienti sevdiğim için önerdim. Tissot, Seiko falanda bakabilirsin.
Kaya gibi olsun dersen Casio g-shock serisi iyidir.
Tavsiyem araştırarak alman. Saat yapan bir markadan saat al giyisi yapanlardan değil.
  • kckmlqm  (14.03.20 16:10:39) 
  • pislick0  (14.03.20 16:10:46) 
Casio protrek ve g-shock serisi hariç saatlere bu kadar para verilmez.


  • kckmlqm  (14.03.20 16:14:21) 
bütçen tl ise seiko 5 serisi

dolarsa omega speedmaster reduced bulabilirsen al
  • beyaz power ranger  (14.03.20 16:53:23) 
işi saat üretmek dışında olan markalardan satın alma kesinlikle. mesela diesel. kesinlikle uzak dur. bir de deri kordunlu tercih etme. 3 ayda su görünce kötü oluyor.

(bkz: kol saati alacaklara tavsiyeler)
  • 2007  (14.03.20 17:38:13 ~ 17:41:06) 
o paraya orient mako iyidir. takım elbiseyle de olur casual giyimle de kot tişörtle de. yapıştır gitsin.


  • fyodor fyodorovic  (14.03.20 18:24:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.