[]

essie ojeler o parayi hak ediyor mu?

merhaba flormar, golden rose ve pastel severler,

ojeden yana sikintim buyuk. ucuz ve guzel gorunuyorlar diye "rival loves me" diye bir markanin ojesini aldim. ugrastim didindim kirmizi ojeyi iki kat muhtesem bir sekilde surdum. 3 saat sonra ojeler cikmaya baslamisti. uzerinden yaklasik 25 saat gecti ve sanki ojeleri 1 ay once surmusum gibi duruyor. cok canim sikildi. (bkz: first world problems)

bu pahali sayilabilecek ojeler essie gibi, veya iyice hayvan gibi pahali olanlar dior gibi o parayi hak ediyor mu? ne kadar hak ediyor?

tesekkurler.

 
en başta saydıklarında öyle bir problem yaşamazsın. essie hiç almadım gereksiz pahalı bence, çok abidik gubidik bir renk olmadığı, bu markalarda bulamama durumum olmadığı sürece içim de gitmezdi sanırım.

watsonsta falan şu an indirim var.

bir de revlonun ojeler de güzel
  • nolmus yani  (14.03.20 00:10:28) 
sorun su ki artik turkiye'de yasamiyorum, geldikce oje alsam da yetmiyor. burada da onlara denk bir oje bulamadim :(


  • the end of time  (14.03.20 00:12:43) 
Acını hissettim :)
Uygun fiyatlı olarak sadece h&m’i beğeniyorum. Oralarda varsa bir dene. Opi iyi bence, essie’ye göre. Bordo kullanıyorsanız bir tane dior alınabilir bence. Ben artık 1 tane alıyorum. İyisini alıyorum. 10 tane oje alınca da 1 dior parası ediyor zaten artık. Sor o 10 ojeden performans alıyor musun? Hayır.

  • irene  (14.03.20 00:21:29) 
mantikli bir yaklasim, ancak ben 8 euro verip essie almaya kiyamazken 25 euroya dior alsam yuregime iner gibi geliyor.
niyeyse bilinc altima oje ucuz olmali diye islenmis. h&m'i deneyecegim. bu gidisle essie de denerim.
oysa dedigin gibi 2-3 euroya en az 10 oje alip elden cikarmisimdir begenmeyip :/
  • the end of time  (14.03.20 00:25:52) 
Dior veya chanel kesinlikle alınmaz bence gereksiz pahalı. Flormar da kalitesini artırdı chanel pürüzsüzlüğüne ulaştı çoğu seride.
Mara markasının chrome ojelerini çok sevdiğim için 30₺’ye almıştım, benim için sınır oydu daha fazla vermem.
Yurtdışında bu sorun neden çözülmüyor bilmiyorum, bizim kullandığımız ojelerde ağır kimyasallar mı var, izin verilmediği için mi sektör gelişmemiş çok düşündürücü... renk skalası da Türkiye kadar geniş değil. Ama ben şöyle çözdüm, tüm beğendiğim ojelerden aldım götürdüm her renkten. Her gelişimde aldım. Sıkılınca gidiyim bi oje alıyım diyememek biraz can sıkıyor ama zamanla geçiyor evine güzel bi kolleksiyon yaparsan.
  • megalomaniac  (14.03.20 00:44:52) 
Essie top coat hızlı kurutanı candır, türkiyede yok maalesef. Sık oje sürmüyorum senelerdir sağlam duruyor ama sağolsun bozulmadı. Tırt oje+kaliteli top coat iyi bir kombo.. Opi bozulmuyor canavar gibi. Kiko da idare eder ama rengine göre değişiyor performansı. Az ve öz en mantıklısı. Bulunduğun yerde varsa kiko dene diğerlerinden daha ucuz.


  • nwnd  (14.03.20 02:08:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.