[]

Oje sürme özürlüsü için tavsiyeler

Yıllardır ne kadar denesem de bir türlü oje süremiyorum. Hep taşıyor, kenarlara bulaşıyor veya ya çok kalın ya çok ince oluyor. Çok fazla denedim geçmişte, videolar da izledim nasıl sürüleceğini anlatan bir sürü ama olmuyor. Ne önerirsiniz oje sürme özürlüsüne? Maniküre falan verecek param yok şu sıralar.




 
oje surmeden once ellerine krem sur, elini mutlaka sabit bir yere koy ve oyle sur, oje surulen el havada olunca daha bir kotu oluyor.
oje kuruduktan sonra tasanlari kazi, mumkunse dusa gir veya bulasik yika.

ben de tam bir ozurluyum ancak bu sekilde duzgun duruyor ojelerim.
  • the end of time  (14.03.20 00:08:48) 
ay bilmiyorum ki, benimkiler hemencecik kaziniyor. ojelerimin dandikligindendir belki de :(


  • the end of time  (14.03.20 00:27:40) 
soyulabilir koruyucu kullanabilirsiniz, sanırım en kesin çözüm o. bu et kısımlarına sürülüp oje sürdükten sonra çıkartılan şeylerden. flormar'ın varmış mesela aşağıdaki linkte.

www.flormar.com.tr


ben bunlardan hiç kullanmadım. @the end of time'ın dediği gibi kuruduktan sonra taşan yerleri metal törpüyle kazıyarak çıkarıyorum. ek olarak taşsa da çok belli olmaması için açık renkli, nude veya glitter ojeler tercih edebilirsiniz koyu renkler yerine. siyah veya bordo gibi renkler çok daha belli ediyor.
  • centrolenidae  (14.03.20 00:34:40) 
Tırnak kenarlarını ve etlerini kremlersen taşanları temizlemen kolay olur. Genelde kuru deriden çıkmıyor oje lekesi.
Şöyle bi ürün de var. Ben kullanmadım ama bazı bloggerlarda gördüm.
www.flormar.com.tr
  • megalomaniac  (14.03.20 00:35:52) 
Hep aynı marka oje kullanıyorsanız, kullandığınız oje markasını değiştirin. Eskiden hep flormar oje kullanıyordum. Sonra golden rose almaya başladım. Sürüm açısından çok rahat. Oje şişesinden fırçaya çok çok az oje alıp, tırnağa sürün. İnce iki kat sürebilirsiniz ya da alışana kadar tek kat. Golden rose ojelerde tek kat bile yetiyor rengin güzel durması için. Koyu renk yerine açık renkler tercih edin, taşırsanız da çok sırıtmaz. Kulak çöpünü asetona batırıpta taşanları temizleyebilirsiniz.

Birde gratislerde oje sürüyorlar. Max 20 lira olması lazım. Dilerseniz bi bakın.
  • GoodMorningTeacher  (14.03.20 00:44:52) 
başparmaklarıma sürmüyorum önce. dört parmağıma sürüp başparmak tırnağımla taşanları hemen temizliyorum. 8 parmağıma da sürmeyi tamamladıktan sonra sağ el başparmağıma sürüyorum. sol elimle sürdüğüm için onda da taşırabiliyorum. onda da sol el başparmak tırnağımı kullanıyorum. ona da iki kat sürünce kurumasını bekleyip(çünkü her an her şey olabilir) sol el başparmağıma sürüyorum son olarak.

ve hepsine sürdüm rahatım derken elimi koltuğa çarpıyorum ve tekrar o parmağı temizleyip sürmeye çalışıyorum...
  • olutaklidi  (14.03.20 11:28:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.