[]

şu sıralar cep telefonu alınır mı?

merhaba,

cep telefonumu değiştirmek istiyorum ama birkaç ay sonra almayı planlıyordum kenara para ayırıp.

şimdi dolar yükseldikçe yükseliyor, corona sebebiyle uzak doğuda üretim durdu şeklinde haberler gördüm. yeni parti mallar gelmezse stoklar bitince fiyatlar artar diye düşündüm.

borca girip mi alayım biriktirip 4-5 ay sonra mı alayım telefon sizce artar mı fiyatlar?

 
Artacak bence. Dolar artıyor


  • OrangeYellow  (13.03.20 23:07:32) 
borca girmek size faiz olarak geri dönecekse aynı hesaba gelebilir


  • argent dawn  (13.03.20 23:20:46) 
@argent dawn, borç faizsiz ailemden alacağım sonra geri vereceğim.


  • nickimin hakkini veremedim  (13.03.20 23:33:30) 
iphone 5g model çıkarmadan almayın. sonra çok pişman olacaksınız.

tabi o günleri görürsek kısmet.
  • ozdek  (13.03.20 23:35:34) 
almayı düşündüğünüz telefonun fiyatına ve piyasasına bağlı. çok talep gören modellerde bir artış olabilir ki oldu da, örneğin birkaç ay önce xiaomi redmi note 8 pro 2000 tl altında fiyatlara satılırken bugün 2200-2300 bandında. galaxy s10e birkaç ay önce 4300ken şimdi 4600.

benim fikrim, pahalı bir model almayacaksanız fiyatı artacak diye dertlenmek lüzumsuz olur. 1500lük telefon 2000 olmaz, hele ki yeni modelleri geliyorsa (örneğin redmi note 9 yeni tanıtıldı, yakında gelir).
  • nabrukk  (14.03.20 02:03:17) 
Benim bu yaşıma dek öğrendiğim bir şey var: eğer ihtiyaç ise ve imkan varsa geciktirme.

Telefonumu değiştirmek istediğim halde bir seneye yakın oteledim. Yenisini aldıgimda bir sene öncekinden daha yüksek bir fiyatti. Hem fazla ödedim hem de bir yil kullanmamış oldum.

Bunun gibi başka hikayelerim de var.
  • biseysorcaktim  (14.03.20 12:46:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.