[]

Göz kapağı düşüklüğü

Bir göz kapağım çok hafif diğerine göre düşük. Aşırı bir durum yok ama fotoğraf çekilmek istemiyorum mesela. Ameliyatı varmış. Bilgisi olan var mı? Tehlikeli mi? Sonuçta milimetrelik bir şey. Doktor onu nasıl ayarlıcak? Bir de bir sıkıntı olursa göz sonuçta. Gizli saklı bir yerde değil.




 
Ne yapılmıştı tam olarak? Benzer bir sorun muydu? Beklediği gibi oldu mu?


  • black mamba  (13.03.20 14:45:44) 
Ben operasyon geçirdim birkaç sene sonra eski haline döndü


  • shredd  (13.03.20 14:49:31) 
Düşük müydü göz kapağı? İkisi de mi oldu ameliyat? Nasıl eşitledi doktor? Biri olacak bende sadece.


  • black mamba  (13.03.20 14:58:23) 
@shredd sendeki durum neydi?


  • black mamba  (13.03.20 15:32:21) 
Göz kapaklarımız kornea dediğimiz gözün saydam kısmını 1-2 mm örter. bu normaldir. bazı durumlarda üst göz kapağının bu düşüklüğü artar. buna pitoz denir. pitoz dediğimiz şey doğumsal ya da sonradan kazanılmış (edinsel) olarak gelişebilir. sonradan oluşma sebepleri ise travma, myojenik, nörojenik, mekanik veya aponörotik olarak sıralanabilir. oluşmuş pitoz ise hafif, orta ve ağır olarak sınıflandırılır. bu sınıflandırma üst göz kapağımızı kaldıran levator kasının fonksiyonuna bakılarak yapılır ve buna göre yapılacak ameliyata karar verilir. öncelikle göz doktoru ya da plastik cerrahi bölümüne muayene olmanızı öneririm. geçmiş olsun.


  • plastik turambar  (13.03.20 16:42:45) 
Göz kapağı düşüklüğü halsizlik de yapar. Beyine sürekli uyuma sinyali gittiğinden halsiz, düşük enerjili olunur. 1 saatlik bir operasyonla göz kapakları kesilerek fazla kısım alınır. Bir nevi estetik operasyon bu. Operasyon sonrası buzlu gözlük taracak, 1 hafta da güneş gözlüğü ile tozdan, dumandan uzak duracaksın. Sonra hayata devam edilecek, korkulacak hiç bir şey yok.

geçmiş olsun..
  • Fayfa  (13.03.20 21:15:59) 
Çok hassas bir ameliyat değil mi? Birinde sorun yok. Biri çok az düşük. İnsanlar farketmez bile. Doktor o ufacık farkı nasıl ayarlıcak?


  • black mamba  (14.03.20 18:20:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.