[]

instagramda mesaj var gibi gozuktu girdim yoktu

nedir bu olay?

bildirim gelmedi telefona ama app'in ustunde mesaj var isareti vardi. girdim mesajlara 9 yaziyordu birinin ustunde acayim dedim. hic bir mesaj yok.. bu yazmis yazmis silmis mi demek? mesaj silindi diye bir seyde yoktu whatsapp'ta olur ya. bombos. en son benim yazdigim var sadece. silmis mi bu arkadas?


 
Büyük ihtimal mesajı gönderen kişi, mesajı gönderdikten sonra mesaj gönderimini iptal etti.


  • GoodMorningTeacher  (12.03.20 22:48:44) 
İnstagramda mesaj iptal edilince onun bildirimi geliyor "bir mesaj göndereni tarafından iptal edildi" diye, silinse görürdünüz. Bazen eski mesajları app logosu üstünde gösterebiliyor, gecikme yapabiliyor. Uygulamanın cortlamaya yaklaştığı veya aşırı yüklenme olan zamanlarda. Son birkaç saat içinde yeni mesaj geldiyse bi yerlerden, muhtemelen öyle bi şeydir.


  • galileo figaro magnifico o o o o  (14.03.20 03:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.