[]

bir sorum var; istanbul içi

yarın ak$am tatile çıkıyorum; lakin geçen sene sonunda kaybolan deniz gözlüğümü fark ettim demin valiz hazırlarken. istanbul içinde (tercihen avrupa yakası-hatta be$ikta$, beyoğlu falan) $u aralar (bugün-yarın) açık olan, su ürünleri satan bi yer var mı bildiğiniz? $norkelsiz, burunluksuz olan anti-fog olaylarına sahip yüzücü gözlüğü arıyorum. buradan bi sonuç çıkmazsa yarın istiklal'e gidip, umarsızca dolanacağım; almadan gitme gibi bi olayım da yok hani, gözlüksüz yüzemiyorum :/




 
beşiktaşdan adrenalinden alabilirsiniz.
www.adrenalinoutdoor.com
Yeri Büyük Beşiktaş Çarşısında.
  • voiceofthemysteron  (26.04.10 19:26:12) 
metrocity de ender sport olması lazım,oradan almıştım bi tane,yüzücü gözlüğü için en önemli markaları orada bulmuştum,sonra kaybetim bi tane akmerkezden aldım onun adını hatırlamıyorum ama orada her marka yok mesela speedo yoktu başka bir marka aldım memnun kalmadım,buğu yapıyor.kanyonda da var bir yer ama bence metrocity iyidir,takıp denemene de izin veriyorlar:)


  • zümrüdüanka  (26.04.10 19:28:11) 
sevgili voiceofthemysteron,
yüzücü gözlüğü kısmında sadece a$ağıdaki tek ürünün olduğunu gösteriyor:

www.adrenalinoutdoor.com

bunun da 2-6 ya$ arası olduğunu söylüyor. mağazanın içerisinde bundan ba$ka yoksa gitmeyeyim bo$una?

sevgili zümrüdüanka,
be$ikta$'ta falan bulamazsam, son istikametim metrocity olacak öyleyse; te$ekkür ettim.
  • ateistanbul  (26.04.10 19:37:11) 
besiktastan 28 t ye binerek karakoye dogru gidin. istanbulun tum su alticilarini bulursunuz


  • mat couthon  (26.04.10 20:43:05) 
web sitelerinde olmayan ürünler oluyor reyonlarında.
garantiye almak için telefonla arayıp sorabilirsiniz.
Hatta istediğiniz modeli tarif edip varmı diye sorabilirsiniz.
Eğer adrenalinde ve metrocityde de bulamazsanız kanyonda en üst katta (yada bir altında) intersport var. Orayada sorabilirsiniz.
  • voiceofthemysteron  (26.04.10 20:51:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.