[]

spor salonuna gidelim mi? corona altmetini içeren soru

belediyeye ait çok da temiz olmayan bir spor salonuna gidiyoruz.

bu süreçte riske girip gitmeye devam etmeli mi? yoksa ortalık sakinleşene kadar ara mı vermeli spora?

virüs de bi anda şak diye tüm ülkeye yayılacak diye bir şey yok evet ama insan bi işkillenmiyor da değil. napalım?

 
Kendi havlumu götürüyorum, el dezenfektanı koymuşlar temas ettiğim yerlerden sonra iki pıst kendimi ödüllendiriyorum. Ortak kullanılan ıslak hacimleri kullanmamaya çalışıyorum. Yoğun saatleri belirledim yorgun olsam bile geç gitmeyi göze alıyorum. Çünkü kendim için.


  • Tersidüzükilec  (11.03.20 16:14:08) 
ben bir buçuk aydır gitmiyorum. gereksiz riske girmeyelim.


  • tantunisultansuleyman  (11.03.20 16:29:02) 
dün arkadaşın zorlamasıyla hamama gittim. eve geldiğimde sağlık bakanı açıklama yapıyordu :( Allah belamı vermezse iyi. önümdeki 14 gün tabiri caizse ya..rak gibi geçecek. hiv şüphesiyle psikoza girip aylarca ruh gibi dolaşan insanlar gibi oldum.

ben olsam girmezdim o topa. herkes hızlı ve derin nefesler alıp verecek, yeri geldiğinde g.tünden soluyacak ve sen o havayı direk ciğerlere çekeceksin. gitmeyin.
  • Improbable  (11.03.20 17:09:03 ~ 17:10:27) 
Bu soruyu sormak için girmiştim. Benim gittiğim salon da çok kalabalık değil ama taşıyıcı olmaktan korkuyorum. Bugün de gidip dondurmaya karar verdim. Büyük risk gibi geliyor şu an. Anneme babama bulaştırırsam cidden çok üzülürüm.


  • elikası  (11.03.20 17:57:04) 
Ben gitmiyorum sırf bu yüzden. Kendimi geçtim ama birlikte yaşadığım insanları, ailemi riske atamam.


  • eksi sozlugun tatli insani  (11.03.20 20:18:06) 
gereksiz risk. havalar güzelleşti kendiniz sokaklara atın.


  • ozdek  (11.03.20 20:29:26) 
Risk elbette, gitmeyin.


  • velvetmorning  (11.03.20 20:33:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.