[]

C-D-E sürücülerine girememe ?

büyük bir ihtimalle bilgisayarım virüsler tarafından kuşatıldı. c-d-e sürücülerine girerken buraya hangi yolla girmek istersiniz gözat olayı falan oluyo ya o uyarı çıkıyor napsak ne etsek ?




 
yukardaki adres çubuğuna d: yazıp enter'a basarsan girmesi lazım.


  • tepedeki psychedelic adam  (26.04.10 17:11:08) 
evet öyle giriyo fakat virüsler bilgisayarıda acayip yavaşlattı kaspersky yükleyip dakika başı keygenle uğraşmak istemiyorum o yüzden şöyle hafif ama etkili bir anti virüs bulmam lazım ya.


  • emresimsek  (26.04.10 17:14:29) 
autorun.inf dosyaları var onları silmen gerek. gizli dosyaları goster i acınca gorunur oluyorlardı.


  • bryan fury  (26.04.10 17:19:37) 
listeden internet explorer ı seçersen açılıyor.

bu virüsü çözebilen eset nod32 var diye biliyorum. bende de olmuştu aynısı bir kaçtane virüs programıyla tarattım çıkmadı nod32 kurduğumda sorun çözülmüştü.
  • hayur  (26.04.10 17:20:44) 
4 cevap var combofix yok. benden gelsin o zaman.

(bkz: combofix)
  • alan shearer  (26.04.10 17:37:10) 
bitdeffenderi sitesinden ücretsiz indir.deneme sürümü.biraz kasar ama temizledikten sonra kaldırırsın olmazsa


  • demirr  (26.04.10 18:45:22) 
  • sourlemonade  (26.04.10 19:31:34) 
arkadaşıma virüs bulaştı, o kadar şerefsiz bir virüstü ki combofix indirmeye çalışınca internet tarayıcısını kapatıyordu. hazır indirilmiş antivir, nod32, combofix çalıştırmak isteyince engel olup dosyayı kasıtlı olarak bozuyordu, gizli dosyaları göster seçeneğini işaretleyemiyordun, sürücülere giremiyordun.

spyware doctor diye bir şey yükledim en son çatır çatır sildi ne var ne yok.
  • kimlanbu  (26.04.10 23:23:59) 
windows+e'ye basarak (explorer) (internet explorer olmayan) acabilir o sekilde girebilir autorun.inf'leri bir engel yoksa silebilirsiniz.


  • disq  (27.04.10 00:19:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.