[]

Gözde yer değiştiren şişlik ve kaşıntı nedir?

Merhaba,

Önce sol gözümde mini mini bir sivilcemsi oluşum olmuştu. Gözüm kaşınıyordu. Sonra bu durum sağ gözüme geçti, bi süre kaşındı, üst göz kapağımda sivilce gibi bir şey çıkıyor gibi oldu, sonra alt göz kapağıma geçip orayı şişirdi. Ordan tekrar üst kapağıma geçti bu kızarıklık.

Sabah 15 dk çayla terapi yaptım ama bi yeteri olmadı.

Bu arpalık değil de nedir? Arpacık mıdır?

 
alerjik bir durum olabilir. bir dermatoloğa gösterseniz iyi olur.


  • 9kuyruklukedi  (10.03.20 19:17:05) 
Şalazyon ya da arpacık olabilir, göz doktoruna gidin henüz başındayken.


  • hair freak  (11.03.20 09:25:52 ~ 09:26:12) 
benim gozumde de bir suredir cikiyor sislik. dediginiz gibi yer degistiriyor ama kasinti yok. kizariklik da yok. mercimek kadar, Sabah ciksa birkac saatte iinmis oluyor kendi kendine. yatmadan once farkettiysem Sabah uyandigimda yok olmus oluyor.

uykusuzluk degil, zaman icinde gozlemledim, iyi uyusam da cikiyor.
stress degil, mutluyken de cikiyor.
yeme icmeden bagimsiz.
arpacik degil zaten oyle bir acisi sizisi yok.
gut diyen oldu, et yemezken de cikiyor.
alerji ihtimali hala mevcut.

bagisikligim dusunce ciktigini farkettim ama. regl onceki donemde ozellikle. cay torbasi koymayi tavsiye eden oldu. mikrop kirici ve rahatlatici oldugu icin.
  • jimicik  (11.03.20 10:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.