[]

Mazda’yı nasıl bilirsiniz?

İyi akşamlar!

Bir araba markası olarak mazda’yı nasıl bilirsiniz?

Türkiye şartlarında alınması mantıklı mı?

Teşekkürler.

 
kendine has bi seven kitlesi vardır, saygı duyulası insanlardır. biraz fazla yakar, elden çıkarması diğerlerine nazaran zordur. iyi giden sağlam bi markadır.


  • üşüdüm üstümü örtsene hande  (10.03.20 18:56:46) 
İtibarlı ve keyiflidir. Sorunsuzdur. İkinci elde çok değer kaybeder. İkinci elini almak daha mantıklı.


  • erectrode  (10.03.20 19:22:57) 
ikinci elini dusunmeden alabilirsin.


  • fakyoras  (10.03.20 19:25:59) 
İkinci elini almalısın ki hastaları son sahibi olmasın. ;)

Kötü distro, kötü servis ama iyi ürün. Ülkemizin anlamadığım ve değişik bulduğum gerçeklerinden biri sadece.

Toyota al yok yakınken.

edit : bak hastaları(!) buraya yazmış. madem hastasısın niye satıyorsun kırmızı mazda satılır mı :) ben corolla'mı dünyalar verseler satmazdım herhalde herkes yurt dışına taşındı :)
  • ozdek  (10.03.20 19:31:02 ~ 11.03.20 19:40:10) 
süper bilirim. ayrıca her gün yolda göremezsin tipi de eskimez.


  • KUCO  (10.03.20 19:52:53) 
Yeni alacaksan çok iyi bir seçim olur.

İkinci el alacaksan da, ikinci elde mazdaymış, opelmiş, mercedesmiş farketmez. İkinci elde ilk sahip önemli. İlk sahip arabanın ağzına sıçmışsa araba sende patlar.

Bir de küçük anektod, bir arkadaşım aldı 626 mazda. Adam hatay'da kullanmış. Orası sıcak diye ömrübillah antifiriz koymamış. Biz koyduk antifriz, motor her yerinden patladı. Tüm blok korozyondan incelmiş.

Yani tekrar edeyim, ikinci elde marka model birsey ifadw etmez. Eski sahip önemli.
  • rezilrusfaadam  (10.03.20 20:27:50) 
Pazara tekrar giriş yapmaya çalışıyorlar. Önceki ithalatçısı oldukça kötüydü ve Türkiye pazarını kaçırdılar. Su an tekrar geldiler ve pazarda yer almak istiyorlar. Araçlar sağlam. Japon sonuçta. Sadece 2. Eli, servisi de kötü dedikleri gibi. İyi bir usta bulursan sanayide taş gibi araba kısacası.


  • westblack  (10.03.20 20:54:31) 
türkiye şartlarında alınması mantıksız nedeni piyasası yok. ancak japonların en güvenilir araç markalarından biri ve sağlam olduğunu biliyorum. alt komşumuz 5 sene önceye kadar mazda bayiisiydi 20 senedir 0 aldığı mazdaya biniyor tık yok.


  • mikahakkinen  (10.03.20 23:02:59) 
“Piyasası yok” diyenlerin de hastasıyım.
Tüm arabalarım mazda’ydı.
Hepsini de “tok kapı” süresinde sattım.
Bu arabaları alabilmek için millet aportta bekliyor, ben ateş kırmızısı 3. Nesil mazda için aylarca bekledim.
Eğer istabul’dysan servis konusunda 1 kez bile sorun yaşamazsın. Hem özel servis hem yetkili servis. Hepsi var ve çok iyiler.
Sürüşü çok keyiflidir. Servisi masrafsızdır.
Yağını suyunu koy yürü.
Eğer araban pert değilse elinde kalmaz.
Ama ederine satarsın.
Bakma zarar edersin diyenlere, ben tüm arabalarımı ederine sattım.
Daha detaylı sormak istersen özeldeb yazabilirsin.
  • otopsicocugu  (10.03.20 23:55:06) 
Tas gibi araba olduklarini biliyorum. Araba defistirirsem mazdaya gecmeyi dusunurum sahsen.
Piyasasi cok hareketli degil ama biniciysen bunu takmana gerek yok. En nihayetinde satılıyor her turlu araba.

  • stavro  (11.03.20 00:13:11) 
ya bu sözlüğün mazda fetişine hastayım. 3 sene son jenerasyon mazda 3 otomatik soul red kullandım. satamazsın kısmı tamamen hurafe tam 7 günde sattım aracı, 200 civarı fav vardı hatta. öyle nazlı satarsın falan değil.

ama servisi leş, çevirim maliyeti çok, motor turbosuz, çekiş vasat, yakıt benzinse üzer. parça bulmak taktırmak pahalı vs vs

korkacaksan bunlardan kork. herkes çevreden duyduğunu söylemiş ama gerçek kullanıcıları dinlemek lazım.
  • bugisme  (11.03.20 00:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.