[]

çok kararsızım

önümüzdeki hafta sonu için ankara'dan edirne'ye gitme planı yapmıştım arkadaşımı görmeye. çorlu'ya uçakla gidip oradan geçecektim ama koronavirüsün ülkedeki vehametine dair doğru bilgi aldığımızı sanmıyorum ve gidiş dönüş uçak yolculuğu-otobüs aktarmaları gözümü biraz korkuttu.

siz olsanız gider miydiniz?


 
gitmezdim.

ctesi 1 haftaligina izmir'e geliyorduk, kasimda planladigimiz bir haftalik tatildi, gelmekten vazgectik. bence kimse bir yere gitmese, salginin yayilma hizi oldukca azalirdi :/
  • the end of time  (10.03.20 18:56:27) 
Hayır gitmezdim


  • sta  (10.03.20 19:01:32) 
Arkadaşa bağlı, ölüm kalim olayi yoksa gitme


  • basond  (10.03.20 19:40:33) 
endişeniz tam olarak nedir? virüs kapmak ise bence bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. edirne'ye gitmeseniz bile yaşadğınız yerde muhtemelen toplu taşımayı kullanmak ve her gün yüzlerce insanla sıkış tıkış ortamlarda bulunmak durumundasınız. yok eğer başkalarına bulaştırmaktan ya da karantinaya takılıp geri dönememekten korkuyorsanız bence o açıdan haklısınız, 5-6 gün sonra ne olacağı hiç belli olmaz.


  • der meister  (10.03.20 19:43:11) 
göçmen akını olayını düşün.

ben arkadaşlarıma sordum geçen, otogardan tut pazarkuleye kadar her yerde, her köşede, her boş alanda göçmen var. hatta geçen a101i yağmaladılar ve karağaçta belli bir yerden sonra türkleri salmıyor polis barikat kurmuş.

halk çok zor durumda, insanlar tarlalarını ekmiş gidemiyor, bahçelerine bakamıyor edemiyor her şeyin içine sıçıyolar demişti.

virüs diyorsan zaten ilk önce bu insanlardan korkman lazım. münübüste otobüste hatta uçakta bile denk gelme ihtimalin çok yüksek.
  • hem şişko hem deli  (10.03.20 20:01:08) 
Ben yanlış mı anladım ? ülkede olmayan bir virüsten korktuğunuz için mi gitmiyorsunuz ? Haftada 3 gün uçuyorum işim gereği sıkıntı yok, ayrıca uçak neden kullanıyorsunuz daha uzun sürer uçakla, binin otobüse yapıştırın gidin hiç bişey olmaz


  • paramolacak  (10.03.20 21:07:01) 
Bu ara tedbirli olmakta fayda var. Ben olsam gitmezdim.


  • al sana nick it  (10.03.20 23:17:43) 
@paramolacak ama dün var dendi :D


  • 9kuyruklukedi  (11.03.20 18:29:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.