[]

Bir erkek hoşlanmadığı bir kadına neden sürekli bakar?

Sb.

Hatta bu erkeğin başka bir kadından hoşlandığını da biliyorsak... niçin kadını her gördüğü yerde sürekli bakıyor olabilir bu kişi? kadının dünya güzeli veya manken fizikli biri olmadığını varsayalım.


 
Hoşlanmadığına nasıl emin olunuyor ki


  • kisa  (10.03.20 17:43:29) 
çünkü hoşlandığı kadına olan bakışı bambaşka adamın. gözlerinin içi gülüyor o kadını görünce, hemen gülümsüyor vs ama diğer kadına öyle bomboş bakıyor yani dümdüz. bir de aynı anda bir sürü kişiden hoşlanmıyordur diye düşünüyoruz cevaplarken :d


  • mor şapkalı kadın  (10.03.20 17:45:49) 
:)
Güzel cevap. :)

Farklı şekilde hoşlanıyordur, hayal kuruyordur.

Ayrıca erkekler birinden hoşlanırken başkasından da hoslanabilirler. (gerçekten bunun tartışmasına girecek gücüm yok ama inanın bana)
Ha, bu sizden hoşlanıyor mutlaka demek değil ama mümkün olduğunu bilin.
  • kisa  (10.03.20 17:50:41) 
Ya size de oluyor mu bilmiyorum da, ben bazen bazı insanlarla tamamen şans eseri olarak düzenli olarak göz göze geliyorum, ya da kendimi boş boş ona bakarken buluyorum. Sonra da "ulan ikide bir bakıp süzüyor gibi görünüyoruz, yanlış anlamıyordur umarım" diye endişeleniyorum. öyle bir şey olabilir mi?

Ha bazen de fiziksel olarak güzel/yakışıklı bulduğum insanları incelercesine suratlarına isteyerek bakıp daldığım oluyor. Hoşlandığımdan değil mesela ama bakıyorum yani.
  • synesthesia  (10.03.20 18:07:25 ~ 18:08:04) 
yani olabilir belki burada da böyle bir durum ama insanlarla niçin şans eseri göz göze geliyorsunuz yahu :d bir sebebi vardır mutlaka sizin de fark etmediğiniz bence bunun.


  • mor şapkalı kadın  (10.03.20 18:10:15) 
sen sürekli baktığını düşündüğün için gördüğünde bu fikrin pekişiyordur. adama çok önem veriyorsun belli ki, verme.


  • anais  (10.03.20 18:25:59) 
Belki hatun seksidir
Güzellik başka seksilik başka. Bir gün hiç unutmam kapı açıldı bir hatun girdi içeri ve bana doğru geldi. Uzun boylu esmer uzun saçlı at gibi bir bangbros aktrisi. Hayatımda ilk defa birisinin karşısında çizgi film karakterine döndüm. Konustugu hiçbir şeyi anlamadım hala da hatırlamıyorum. Böyle bir afet olamazdı. İşte böyle bir şey

  • gameofannen  (10.03.20 19:02:36) 
yatmak istiyor. "hoşlanmak" kriter değil.


  • celeron 300a  (10.03.20 23:52:46) 
ben yatmak istiyo, senden de hoşlanmıştır yorumlarına katılmıyorum. erkek bakar ya. bakar yani sebep aramaya gerek yok. kadın gibi değil.


  • windows95  (10.03.20 23:55:31 ~ 23:55:49) 
"bakar yani sebep aramaya gerek yok"

erkek erkeğe bakınca sonuç "ne bakıyon lan" bu arada hatırlatayım madem.
  • celeron 300a  (11.03.20 00:04:18 ~ 00:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.