[]

illegal google play store

böyle bir platform var mı, google play'in onay vermediği bir app yaptım. emeğim boşa gitsin istemiyorum google play store gibi apk yükleyebileceğim ve insanların kullandığı, arayıp app indirdiği bir site?




 
(herhangi bir uygulamnın adı).apk diye googleda aratınca bazı siteler çıkıyor app monkey tarzı. google playin bu uygulama ülkende kullanılamıyor dediği uygulamaları oralardan indiriyorum. ancak oralara bireysel uygulama yüklenebiliyor mu bilmiyorum. bir de amazon app store var ama google un onay vermediğine o da vermez muhtemelen.


  • senolll  (10.03.20 02:56:24) 
apk siteleri var. bazilari upload da kabul ediyor. ama en mantiklisi, aplikasyonunuza gore ufak bir websitesi yaparak apk'nizi ordan paylasabilirsiniz.


  • gel gel sarisinim sag yap gel  (10.03.20 10:19:42) 
F-Droid var alternatif olarak. Açık kaynak kodlu uygulama marketi gibi.


  • synthetic a priori  (10.03.20 13:15:08) 
Aptoide
APKMirror
Amazon Appstore
F-Droid
GetJar
SlideMe
AppBrain
MoboGenie
Galaxy Apps
GetAPK
  • anet  (10.03.20 14:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.