[]

Skyrim'de aynı anda en fazla kaç yardımcı çağırabiliyoruz? -SPOİL-

biliyorsunuz oyunda çok silah arkadaşı var.

hatırladığım yardımcılar şunlar:

parayla kiralananlar,

ejderkonak mevkibeyinin verdiği yaver.

tanrımsı bir şeyle içki içme yarışması sonrası asayla bir daedra çağırılabiliyor.

ana görevin sonlarında iri yarı bir hayalet adamı yenip onu dost edindikten sonra çağırabiliyoruz.

ejderkonak'ta hapsettiğimiz kırmızı bir ejderhayı ve başka bir ejderhayı nidayla çağırıyoruz.

yeşil cücelerin orda gizli bir boss var. onu yenince de 3 kere çağırabiliyormuşuz.

çağırma büyüleriyle bir sürü ifrit çağırabiliyoruz.

vampirli DLC'de güzel bir kız var kurtarılan. bize yoldaş oluyor.

doğru yanlış hatırladıklarım bunlar. bu destekçilerin en çok kaçını bir mücadele esnasında "aynı anda" çağırabiliyoruz? bir kamyon adam oldu şimdiden. toplanak sürüyle dalak istiyorum. ortalarda freak şov gibi dolanalım istiyorum.

 
Benim bildiğim sonraki DLC'ler ile değişmediyse sadece biri peşinden geliyor. Ancak şu modla sınırsız hale getirebiliyorsunuz, farklı özellikler de var:

www.nexusmods.com
  • synthetic a priori  (09.03.20 22:32:35) 
standart olarak aynı anda summon'lar hariç 1 follower, 1 köpek, 1 at alabilirsin. dark brotherhood görevlerini bitirince açılan iki tane npc var. bunları da bug'dan yararlanırsan aynı anda peşine takabiliyosun ama değmez.


  • sinek kral  (09.03.20 22:34:30) 
@sinek: hocam summonlarda sınır var mı? ejderha, daedra, hayalet... üçü birden çağrılabiliyor mu?


  • ya ben lan neyse  (09.03.20 22:38:24) 
nşa 1 summon yapabilirsin. conjuration'u fullersen çift daedra summon'layabiliyosun. bunun dışında shout'larla summon'lanan özel npc'leri ve hayaletleri birbirine engel olmadıkları için aynı anda summon'layabilirsin.

2 daedra + shout'la gelen summmon + hayalet... gibi takılabilirsin.
  • sinek kral  (10.03.20 13:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.