[]

lazer epilasyon cihazı

phillips lumea'nın epilasyon cihazını alma niyetindeyim. 30'umdan sonra sırtımda ve omuzlarda kıllar çıktı. Erkekler için işe yarar mı bu alet acaba. Kullanan var mı merak ediyorum.




 
hiçbir işe yaramıyor. profesyonel aletler onun 20 katı büyüklüğünde ve bunlarda bile kıl bir süre sonra tekrar çıkıyor. paranı çöpe atmış olursun.


  • diffarentiationation  (08.03.20 21:26:26) 
philips'in güzel bir body groomer'ını tavsiye ederim. daha önce link vermiştim sanki eski mesajlarıma bakabilirsiniz.
bende omuzda yok gerçi ama sırt ve göğüste kullanıyorum.

  • ozdek  (08.03.20 21:33:24) 
Gerçek lazer epilasyon etkisi sağlamıyor, uzun süreli ağda bir nevi.


  • wmeh  (08.03.20 22:13:44) 
yarar.
ama bir lazer merkezine gitsen çok daha faydalı ve ekonomik olur senin için.
ışın farkı var, ayrıca sırtına nasıl yapacaksın zor vs
  • rewlack  (08.03.20 22:29:29) 
Ben bu cihazı aldım. Düzenli kullanmamama rağmen kollarımda ise yaradı. Yine çıkıyor ama diğer bölgelerime göre cooook daha geç ve coook daha seyrek.

Ama eziyetli. Atış yaptığı yer küçük. Önce tıraş sonra komple lazer çok yorucu. Kaldı ki senin sırtında.

Fiyatı da uygun değil yani ben olsam lazer merkezine giderdim.
  • elorelia  (08.03.20 22:36:28) 
Bu lumea benzeri aletler sanki kil kökünu yakmiyor sadece uyutup gec çıkmasını sagliyodu cikmamasi da iyi ihtimal. Ama lazerde kil koku yakiliyor. Ikisi kiyaslanamaz ya. Sirtta da rahat rahat tek basina kullanman zor olur. Bi güzellik merkezine gidip lazer epilasyon yaptir en mantiklisi.


  • hindistan cevizi  (08.03.20 23:06:10) 
Kullanmadan üfleyenlere bakmayın. Laflar beylik laflar hep. Evet kıl tüy işlerinde işe yarıyor. Sırt ve omuz zor bölgeler yardım almak lâzım.yaparken her yere tam ve eşit geldiğine dikkat et. Onun haricinde işe yarıyor. Çıkan tek tük ve çok ince çıkıyor. Zaten iğne ile epilasyon hariç hepsinde illaki tek tük çıkıyor. Senede bir altı ayda bir yeniden aldırmaya gidiliyor.


  • x571  (09.03.20 10:29:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.