[]

Akp...babacan...davutoğlu

Yaşı yeten arkadaşlar, akp kuruluş döneminde şu anki davutoğlu ve babacan’ın partileri gibi yeriliyor muydu yoksa zaten beklenen bir potansiyeli ile mi yarışa girmişti? O dönem muhafazakar kesim neden alternatifsiz bırakıldı, engellenen başka siyasi girişimler mi oldu?




 
akp milli gorus cikisli oldugu icin o acidan yeriliyordu. ciktigi secime bakarsaniz akp'nin cikisinin tamamen secim sistemiyle alakasi oldugunu gorursunuz. verilen oylarin yarisi mecliste temsil edilemeyince cok sacma bir oy oraniyla tek basina iktidar oldu.


  • hewit  (08.03.20 14:52:26) 
TV'lerde boy boy AKP kuruluşu anlatılıyordu her kanalda, ortalık bayram yeri gibiydi ekranlarda..


  • conta  (08.03.20 15:01:38) 
ben üstteki arkadaşlar gibi hatırlamıyorum
tvlerde boy boy ismail cemin yeni türkiye partisi ve kemal derviş pompalanıyordu
ama muhafazakar camia akpden çok umutluydu

davutoğlu ve babacanın estirdiği rüzgarın 50 katı falan rüzgar vardı kuruluş aşamasında akpde
  • dafuq  (08.03.20 18:37:01) 
Sagcilarin uzundur bekledigi acigi AKP'nin arkasinda olanlar iyi degerlendirdi. Refah partisi tarzi seriat vari sistem bir turlu istedikleri destegi bulmadi. Bu arkadaslar karsi kiyiya gecene kadar demokrasi kayigina binmeyi akil ettiler, hafifce, bol ozgurluk temali baslariz sonra derecesini arttiririz dediler. Bu arada Ecevit ortadoguya yakismayacak sekilde fazla durust olunca kriz geldi, muz ortayi 90'a caktilar. 10 sene kadar bu ruzgarla gitti, sonrasi malum.

Davutoglu'nun kof oldugu zaten stratejik reziliik ile ortaya cikti, hala ugrasiyoruz ve buyuk ihtimal daha cok ugrasacaz. Bence hic sansi yok, %1 bile alamaz. Babacan daha sansli ama taklitler aslini yasatir diye bir olay var, zaten inanilmaz kararsiz ve zayif basladi eleman..

Her ne kadar hic hoslasmasam da bugun Uzan geri gelse bu ikisinin de tozunu attirir. Insanimiz marabaliga alismis, eli sopali hot zot adamlara bayiliyor.
  • cooperr  (08.03.20 19:00:19) 
Akpnin ilk yüz günü diye 32. Gün arsivi var tabii bu swcildikten sonra ama genel olarak akp ye tavır alan çok kurum vardı ama halkta karsılık buluyodu akp


  • yeliz adeley  (08.03.20 20:06:03) 
O yıllar engellendi mi engellenmedi mi bilmiyorum ama ismail cem vardı yeni türkiye partisi kurdu. Akp o zaman logosuna kadar eleştiriliyordu ilk logosu cok kısa süre sonra değişti rötüşlandı falan filan bugün gördüğün kanallar dalga geciyordu yani


  • yeliz adeley  (08.03.20 20:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.