[]

stranger things sorusu (sorularda ve cevaplarda spoiler olabilir)

arkadaşlar stranger things'in 2. sezonunu bitirdim. siz de devamı ile ilgili spoiler vermezseniz sevinirim. gerçi soracağım soru devamını ilgilendirmiyor sanırım.

izlerken uyudum mu, dikkat mi etmedim hatırlamıyorum. ikinci sezonun ortalarında nancy ve jonathan bir yerlerden bir adres bulup abuk bir adrese gittiler. adreste sakallı, gözlüklü, votka içen bi herif vardı. bunları içeri aldı, bir şeyler konuştular, sert votkadan yola çıkarak "seyreltmek" üzerine bir şeyler konuştular. gece orada kaldılar, hatta giderlerken yanlarına votka verdi.

barbara holland ile ilgili bir şeyler çözmeye çalışıyorlardı ama ne konuştular, ne öğrendiler, neyi çözdüler ben anlamadım. o herif kimdi, adresini nereden buldular, konuştukları ne zkime derman oldu, hikayenin gelişiminde o kısmın ne gereği vardı? hiçbir yere de bağlayamadım. benim dikkatsizliğim de olabilir belki ama bi açıklayabilir misiniz?

 
Yanlış hatırlamıyosam barbara'nın ölümüyle ilgili gerçekleri anlatmaya gittiler açıklasın kamuya diye, ailesi de kızlarının öldüğünü öğrensin, tüm mal varlıklarını kızlarını bulmaya harcamasın diye. Adam hikayeyi sert buldu açıklamak için, insanların inanacağı şekilde hikayeyi yumuşatmaya karar verdiler, sezon finalinde de yumuşatılmış hikayeyi yayınladı zaten.

O herif 2.sezonun ilk bölümünde hopper'ın ofisini basıp "bu kentte bi şeyler dönüyo" diyen gazeteci/dedektif gibi bi şey. Başka böyle olayları da olmuş, o yüzden ünlü, adresi barbara'nın annesinden aldılar. Barbara'nın annesi kızlarının vaşına ne geldiğini araştırsın diye bu adamı tuttu.

Hikayede o kısma nancy ve jonathan'ı cima ettirmek için ihtiyaç vardı.
  • galileo figaro magnifico o o o o  (16.03.20 01:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.