[]

Sayın arkadaşlar, 10 sene sonra pişman olmamak için bugün ne yapayım?

zaten bildim bileli özgüvensiz ve zayıf karakterim yüzünden hep geçmişte yaşıyorum. hayatım pişmanlıklarla dolu.

yaşım 32. 10 yıl sonra yine "keşke" dememek için bugün ne yapayım?

misalen ingilizce'yi akıcı öğrenmek isterdim ama bu kişiliğim yüzünden 10 senedir "benden geçti" diye diye yaş 32 oldu.

 
Kendine iyi bak, sağlığına dikkat et.


  • epistemic_regress  (07.03.20 22:58:11) 
10 yıl sonra bile keşke demenizi gerektirmeyecek bir yaştasınız. ne yapmak istiyorsanız yapın, herhangi bir aceleniz yok.


  • plutongezegendegilmi  (07.03.20 22:58:59) 
Özgüvensizliğini tek başına yenemiyorsan yenebilmek için psikolojik destek al. Bunu halledersen istediğin her şeyi yapmaya gücün olur.


  • you and me in paradise  (07.03.20 23:07:51) 
Bir sekoya ağacını dikmek için en iyi zaman yirmi yıl öncesiydi. Bir sekoya ağacını dikmek için en iyi ikinci zaman ise şu andır.


  • microfiction  (07.03.20 23:11:30) 
aliskanlik edinmek icin dogru yontemleri kullanmadigindan.
gecmiste yasamayi nasil birakirsin bilmiyorum. belki bir gun bikarsin benim gibi.

  • bir varmis bir yokmus  (08.03.20 00:03:46) 
Herhangi bi şeye bağımlı (insan, alkol, abur cubur, sigara vs) mısın peki bu durumundan ötürü? Öyleyse onu bırak. Herhangi bi bağımlılığın yoksa bu en güzeli zaten, çünkü geriye bi tek kabuğunu çatlatman kalıyo. Rahat hissettiğin bölgeden zorla çık yani :)


  • superfluid  (08.03.20 00:26:22) 
erteleme, bahane üretme, ne yapmak istiyorsan hemen yap.
bol bol gez, tek başına olsan da gez.
yerleşmiş önyargıların varsa oları yıkmak için ufak ufak adımlar at.
not: 32
  • pati  (08.03.20 08:26:03 ~ 08:32:23) 
Sağlığına dikkat et.
Eğer yapabiliyorsan maaşının belli bir yüzdesini kenara ayırıp birikim yap.

  • chitosan  (08.03.20 11:37:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.