[]

Hiç alkol almamış biri kendini nasıl alıştırabilir alkol tüketmeye?

ne kadar alkolle sarhoş olabilir? alkol kullanmaya nasıl alışabilir?

şimdiye kadar birkaç yudum bira, şarap vs. dışında hiç kullanmadım alkol. arkadaşlarlayken yemeğin yanında, sohbet ederken falan bira içmek istiyorum ama sarhoş olmak da istemiyorum. kokteyl falan hiç anlamıyorum zaten. ne yapayım sizce? nasıl alıştırayım kendimi? alkol görünce kaçıyorum resmen ortamdan.

boy kilo falan soruyorlar genelde böyle deyince. boy 1.64, kilo 50.

 
2 biraya sarhoş olursun


  • alkolik imam  (07.03.20 18:13:54) 
içmeye başlayarak alıştırabilir. eve alıp içmeye başla.


  • Bruce  (07.03.20 18:16:31) 
alkol içmek için niye şartlandırıyorsunuz kendinizi. toplum baskısı mı ? alkol içmek zorunda değilsiniz. evet bunu sormadınız ama yazmak istedim. bence öyle alışkanlığınız yoksa hiç içmeyin. cebe zarar en başta.

2 bira ile sarhoş olabilirsiniz muhtemelen. alıştırak için evde kendiniz içmeye başlayın. gün de iki bira . ya da şarap ile. test edin. yavaş içerseniz hızlı çarpmaz. aç karna içmemeye çalışın. aç karna hızlı çarpar.
  • fezagezgini  (07.03.20 18:17:22) 
bira başlamak için bence fazla acı bir tat. biraz daha hafif lezzetler ile başlayabilirsin. kırmızı/beyaz şarap olabilir. Baileys olabilir. epey lezzetlidir.


  • himmet dayi  (07.03.20 18:18:59) 
Hiç uğraşmayın bence, gerçekten gerek yok. Soda ile gecistirin. İlaç içiyorum diyin vs. Ya da en rahatı alkol sevmiyorum dersiniz.
Alismaknicin elbette antrenman lazım :)

  • kisa  (07.03.20 18:21:18) 
@himmet dayi

aslında içtiğim şarapları pek beğenmedim. kaliteli şaraplardı bir de baya. bira daha çok kola gibi falan geldi yani rahatsız etmedi beni.
  • mor şapkalı kadın  (07.03.20 18:25:44) 
bulduğunu dene. sevdiğin bir şey olursa ondan devam edersin. ben de yıllarca içmedim sonra sevmeye başladım. çok da ilk seferde sevilecek bir şey değildir. alışmak gerekiyor dediğin gibi. birayı sevdiysen iste bir 33lük dursun masada öyle canın istedikçe içersin ama ısındıkça berbat olacaktır. bence şarap öyle durumlarda daha iyi oluyor.


  • argent dawn  (07.03.20 18:29:30) 
2 birazya sarhoş olmak mı :D??! Şöyle diyim boyum daha uzun kilom da sana göre bayağı düşük ve hiç alkol alan biri değilim, nadiren içerim. Ama içtim mi dibini görürüm yine de dokunmaz ayık kalıyorum. Sanırım bünye meselesi, mesela narkoz da çok geç etki etmişti bana (3 defa yedim).

Gıdım gıdım dozajını arttırınca zaten alışılır. VE suyla içme ve başka alkollerle çok karıştırıp tüketme. Onun dışında bence de alkole neden alışmak zorunda hissediyorsun kendini? İyi bir alışkanlık değil, hiç değil.
  • superfluid  (07.03.20 18:32:19) 
evde alıştırabilir bana kalırsa, hafif biralardan başlayarak sevdiğiniz çerez veya cipslerin yanında çok soğuk olmak kaydıyla tüketin. ısınmasına asla izin vermeyin. ben de üni'ye ilk başladığımda sizin gibi kendimi zorlardım ama bira için konuşuyorum içmesi hem keyifli hem de hemen sarhoş etmez. 2 bira klişesi, insanı çakır keyf yapar ki bence o da güzel bir şeydir.


  • anarsika  (07.03.20 19:32:23) 
Bira +1
Başlarda tadı güzel gelmeyebilir ama zamanla baya güzel bi içecek oluyor. 1 bira içersen çok bir şey anlamazsın, 2 bira ile eh işte kafan biraz güzel olur. Şimdilik 2 bira iyidir senin için. Daha kolay sarhoş olmak istiyorsan rakı, votla vs deneyebilirsin. Rakı içeceksen efe diye bi marka var onu kullan. Daha güzel tadı var.

  • valarmurgulis  (07.03.20 19:49:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.