[]

Allah'ını seven ustume fikir atsın

5 yaş grubuna baslayacak oğlum için deli Dumrul kıvamında okula arayisindayim. Son olarak elimizde;

1. Senelik 23 bin (şuan gittiği kreş) gezi neredeyse hiç yok, ing dersi 10 saat ama tanıdık bildik ekip, arkadaşlar, bina vs.

2. Senelik 31 bin ( iyi bir vakıf okulu) 24 saat ing ( bir bölümü native ogretmene), ekstra geziler, doğada vakit geçirmelik haftalık saatler, yaz kış bahçe vs). Bu sene başlamasak bile bir sene sonra başlayalım buraya diyoruz ilkokula devam etmek için.

Aklım yeni okul derken, kalbim yapma çocuğu ayırma arkadaşlarından vs diyor. Beni taniyanlariniz ne kadar mal olduğumu bilir ve karar veremiyorum haliyle :(

Bu tabloda benim goremedigim ne var?

 
5 yaşında bir çocuğun kreşte öğrenebileceği ingilizce en fazla haftanın günlerini ve renkleri ezberlemek olacağından, çocuğunuzun severek gittiği ve sosyalleşebileceği okulu seçmeniz daha mantıklı.


  • egokalp  (07.03.20 15:38:18) 
Bulunduğunuz şehir neresi bilemiyorum ama yaşadığım yerde dini eğitim vermeyen okullar zaten 1800-2000 bandında.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (07.03.20 16:04:44) 
Abi iyi misin, tamam çocuğunu düşünüyorsun ama bu kadarı fazla. Bırak çocuk nerede mutlu oluyorsa orda olsun. Bu yaşta bari sıkıştırmayın daha 5 yaşımdaymış.


  • valarmurgulis  (07.03.20 19:57:15) 
Çocuk şu yaşta asgarî ücretten fazlasını yiyecek helal olsun. Beni de evlat edinir misiniz?


  • kckmlqm  (08.03.20 08:35:37) 
@kckmlqm o çocuğun yerinde olmayı pek istemezdiniz. Bazen insanin öyle mecburiyetleri vardır ki yemez içmez sadece bütün maaşını okula vs yatırır.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (08.03.20 11:45:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.