[]

knight online -- satis mantigi nedir?

selam,
bir hesaptaki itemleri TLye donusturmenin basamaklari nelerdir?
yeni hesapta ticaret yapmak icin illa para (npoints) yukleyip sms onaylamak mi lazim baska bir yolu var mi?
item satarken dolandirilma & korunma yontemleri nelerdir?

 
Bu oyuna 10 yılını vermiş biri olarak birkaç kelam edeyim. (2007-2017)

İtemi tl'ye dönüştürme işlemi şu şekilde oluyor: Elindeki itemi oyun içi pazarda satıyorsun. Piyasadaki sitelerden birine üyelik açıyorsun. Zaten sitede server gb alış-satış fiyatları bellidir. Ona göre sitenin canlı desteğinden vs. anlaşıp oyunun bir köşesinde onların kurduğu pazardaki çöp itemi çekiyorsun ve sitedeki hesabına tl olarak yatıyor. Ardından banka hesap numarana yatırıyorlar. Pazar açmak için evet np yüklemen lazım. Başka bir yolu yok. Şunu söylemekte o kadar eminim ki bu oyunda dolandırmamak için hiçbir yöntem yok. Gm'lerin bile hırsızlıkta çığır açtığı bir oyundur USKO. Naçizane size tavsiyem iteminizi bilindik siteye satıp, bir an önce şu nefretten kurtarın kendinizi.
  • Başkalaşım  (07.03.20 12:37:02) 
cok tesekkurler. peki bilindik siteler hangileri?


  • eksimtrak  (07.03.20 12:39:36) 
Rica ederim. Hocam gerçekten uzun zaman oldu. Benim en çok alışveriş yaptığım site oyunbayisi.com'du. Binlerce liralık alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Tabii bu dediklerim 2012-16 yılları. Oyunbayisi.com'a şu an baktım da kapanmış heralde. Kopazar.com da sağlamdır defalarca alışveriş yaptım. Tabii şu an ki durumunu bilemiyorum.


  • Başkalaşım  (07.03.20 12:43:41) 
Oyun içinde elde ettiğiniz GB'yi satacağınız 4-5 büyük firma var bunlara satış yapmanızı tavsiye ederim. Geriye kalanlar merdiven altı dükkan gibi sitelerdir.
bynogame.com
gamesatis.com
oyunfor.com
mtcgame.com
kopazar.com

Bu sitelere satış yapman durumunda sorun yaşamazsın. Ancak bynogame ve gamesatis kimlik teyidi gibi şeyler istiyordu. Onu desteklerinden bilgi alarak öğrenebilirsin.
  • komoxti  (07.03.20 13:18:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.