[]

kadınlar günü için şu hediyelerden hangisini almamı tavsiye edersiniz?

çiçek almak istiyorum sevdiceğime, daha önce aldığımda çok çok mutlu olmuştu gözleri dolmuştu. şimdi 2 tür hediye arasında kaldım.

1.grup ;

Saint Vincent : www.ciceksepeti.com
Porto : www.ciceksepeti.com
Grenadin : www.ciceksepeti.com

2.grup ;

1- www.ciceksepeti.com
2- www.ciceksepeti.com
3- www.ciceksepeti.com


Hangileri en çok hoşunuza gitti?

açıkçası 2.gruba sıcak bakmama sebebim çiçeklerin çabucak solma ihtimali :/ 1'de çiçekleri saymazsak diğer ürünlerde hemen 1-2 güne solar mı? sanki o böyle haftalarca aylarca bozulmadan çürümeden duracakmış gibi duruyor?

bunları boşver güzel bir bonsai bul diyen de olur mu?

tüm cevaplara şimdiden çok teşekkür ederim.

 
neticede hak temelli bir düşüncenin yıldönümü olduğu için çiçek yersiz bir hediye, bu günü bağlamından koparmak demek


  • freebird5406_2  (06.03.20 21:38:45) 
@freebird bugünün bağlamıyla alakalı hediye öneriniz nedir hocam?

Kadınlar gününde sevdiceğimi hatırlayıp masasında görüp mutlu olacağı güzel,ince bir hediye almak istiyorum yahu?
  • avatar is back  (06.03.20 21:43:28) 
Benim bildiğim kadınlar gününde sevgililer günü tarzında hediye hoş karşılanmıyor. Hatta günün amacına ters bluunuyor. İlla da eminseniz iyi karşılanacağına, ilk gruptaki hediyeler daha zarif.


  • firez  (06.03.20 21:53:34) 
Ben kadınlar günü diye anneme de hediye ya da çiçek aldığım oluyor. Amaç karşınızdakini iyi hissettirmek, böyle arada sırada imkan varken güzellik yapmak. Bence sevgilinize çiçek/hediye almanızda sakınca yok.

Sevgiliniz nasıl biri ne tarz şey sever bir şey yazmamışsınız bu yüzden pek yorum yapmak güç. Eğer iş yerine/okuluna gönderim yapacaksanız buket çiçek gönderebilirsiniz.

Beğenir mi bilmiyorum ama bu lilyana ürünleri de çok beğeniliyor. Sitesinde farklı ürünlerde var:

www.lilyanaflowers.com
  • GoodMorningTeacher  (06.03.20 22:04:42) 
bence pasakilici alin, halk arasinda pasa kilici 1m ye ulasinca ev sahibi olacagina inanilir, siz de karta nice 8 martlara, calisarak emeginin karsiligi bir ev sahibi olman dilegiyle gibi bir seyler yazabilirsiniz. hem anlamli olur, hem de iki gun sonra solup gitmez, verdiginz paraya deger.


  • mavicorap  (06.03.20 23:33:45) 
Grup 2’yi eliyorum çünkü kütükte olanlar güzel durmuyor.
Grup 1’de 3.sü güzel ama şekil olarak güzel sadece, işlevsel değil. O saksıdan çıkarması gerekecek, yoksa 1 ay sonra ölecekler.
Bence en güzeli aranjman veya vazoda çiçek göndermek, yaşadığı kadar yaşasın, 15-20 gün sonra solunca çöpe atsın.
Şu sitenin çiçekleri çok ama çok güzel oluyor:
www.gazeboflowers.com.tr
  • megalomaniac  (07.03.20 01:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.