[]

Okuduğum şeyi unutmak

Ekşi şeylerin çoğunu okumuşumdur. Sözlüğün de güzel başlıklarının belirli kısımlarını okumuşumdır. Bazen aynı şeyi görüyorum yazının hepsini okumadan kesinlikle hatırlamıyorum ya da hatırlasam bile okuduğumu sonumu hatırlamıyorum. Dikkatimi çekmiyor da değil ama yok hatırlamıyorum. Genel olarak unutkan biriyim zaten. Bu bi sorunun habercisi olabilir mi? Yaş 25




 
Her okuduğumuzu hatırlasaydık, ohooo. Normal :)


  • influx  (06.03.20 20:51:47) 
abi mesela ben de senin tam tersin, okuduğumu çok iyi hatırlarım. Bilmem kaç yıl önce ekşide, wiki'de okuduğum bi bilgiyi ya da bi kitaptan okuduğum bi hikayeyi hatırlayıp antabilirim.

Ama benim de yüz ve isim hafızam rezalet. Hatta yüz hafızam özellikle yok direkt. Bugün 2 saat konuştuğum insanı yarın tanıyamayabilirim. Ya da fotoğrafından gördüğüm birini gerçek hayatta görünce tanımam muhtemelen. Aslında görsel hafızam fena değil, bayrak olsun logo olsun deli gibi ezberliyorum bu tarz şeyleri ama yüzleri asla aklımda tutamıyorum..

Bi de alakasız ama ip bağlama, düğüm atma gibi konularda beynim çalışmıyor xd ayakkabı bağlamayı 20 yaşımda falan öğrendim, onun dışında da bi şey bağlamak gerekiyorsa direkt panik oluyorum..
  • nundu  (06.03.20 21:06:57) 
Benimde yaşadığım cağımızın hastalığı. Sanırım sebebi gün içinde telefondan bilgisayardan istemli istemsiz o kadar çok bilgi yüklenmesi yapılıyor ki beyin hangisinin gerekli hangisinin gereksiz olduğunu bilemiyor.


  • iwillsurvivee  (06.03.20 22:08:45) 
çok fazla sosyal medya, internet falan takılıyorsan olabilir. yaşın genç.


  • tabudeviren  (06.03.20 22:26:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.