[]

üniforma mı giydirmeli yoksa rahat casual eşofman mı

bir arkadaşım bebek uyku ve beslenme koçu olarak çalışıyor. çalışma alanı ev. hareketli ve yoğun bir yaşam tarzı var. ancak iş kıyafeti olarak ne giysin bilemiyor. genellikle rahat eşofman ve t shirt giyiyor. var mı tavsiyeniz?




 
Bebek uyku ve beslenme koçu mu? Vay anasını sayın seyirciler title a bak :)


  • Melange  (06.03.20 18:23:16) 
Ailenin bi kisitlamasi yoksa niye baska bi sey giysin ki
Bebekli kosturmali ise gayet uygun bence

  • Flipsflops  (06.03.20 18:32:42) 
İnşallah bebeği çılgın gibi ağlatan uyku eğitiminden vermiyordur.
Soruya gelirsek, rahat bir şeyler giymesi mantıklı tabii ama eşofmanlı olmamasınını tercih ederdim ben muhatap olduğum kişinin.
Rahat bir pantolon tshirt yeterli.
  • somethinginthewayshemoves  (06.03.20 18:36:45) 
Beden eğitimi öğretmeni değilse eşofmanla işe gelmek bana rahatsızlık verir. Rahat giyinen birisi olmama rağmen bunu istemezdim


  • kisa  (06.03.20 18:47:09) 
alternatif ne olabilir peki?


  • sa  (06.03.20 18:50:47) 
Jegging + rahat tshirt

Esofmanla eve gelmesini istemezdim calisanimin.
  • kuehles blondes  (06.03.20 19:14:58) 
bebek bakicisi demenin daha statu kasmaya calisan bir versiyonu galiba.

bence de nasil rahat ediyorsa oyle giyinsin.
  • anais  (06.03.20 20:11:26) 
bebek bakicisi olsaydi t-shirt kot pantolon yada esofmanla gitsin derdim ama "bebek uyku ve beslenme koçu"ysa takim elbise giyinmesi lazim.


  • crucio  (06.03.20 23:43:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.