[]

Corona pegasus bilet askıya alma?

19 Mayıs için Pegasus ile Almanya'ya bir bilet almıştık. Bebeğimiz olduğu için Mayıs ayında bu riski almak istemiyorum, lakin bilet Eko sınıfında.
Pegasus bu bileti askıya alır mı dersiniz?



 
o ülkeye gitmeyin uyarısı yapılmadan bu tip bir iade zor.

dışişleri bakanlığı ile görüşün belki listeye aldırabilirsiniz.
  • ozdek  (05.03.20 21:34:21) 
parasını falan boş verin. yolculuğu iptal edin. berlin'de sıkıntı yok ama dönüş uçağında bir sürü çinli vardı. maskeli şekilde. belki senden benden daha sağlıklılar ama insan geriliyor. o riski almaya gerek yok.


  • chetinn  (05.03.20 22:45:24) 
eko da olsa iptal edince bir miktarini iade ediyor eger bilmiyorsaniz.

irak ve italya biletlerinde iptal var simdilik. 19 mayis'a daha cok var. belki o zamana olur.
  • yoggi  (06.03.20 02:13:23 ~ 02:13:37) 
Almanya'nin hangi sehrine bilet?


  • turkuaz  (06.03.20 03:50:07) 
Ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama, ben de 10 gün sonra iş için gidecektim Almanya'ya ama dün iptal oldu. Her şeyi geri almakla uğraştım dün. Benim de biletlerim eko sınıfındaydı. Süresi yakın olduğu içindir belki bilmiyorum ama bileti açığa almak için tek yön başına 230 tl ceza çıkardı, toplam 460 tl ödeme yapacaktım yani. İptal edince de toplam biletin yarısını geri veriyordu, o da 500 tl kadar. Ben de iptal etmeyi seçtim, zira ne zaman kullanırım bilemedim. İnternet sitesinden size ne kadar ceza çıkaracak, ne kadarını geri ödeyecek görebilirsiniz, ona göre karar verebilirsiniz.


  • peki madem  (06.03.20 16:22:20 ~ 16:27:13) 
açığa alma işlemleriyle ilgili ben de ilan açmıştım. umarım halledilir sorununuz.
açığa alınca ek ödeme, iptal edince yarısına yakınını geri alma diye duydum ama iptal edip parası iade olmayanlar varmış.

  • boyleseyolmaz  (06.03.20 20:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.