[]

6 aylık kız yeğenime oyuncak önerisi

Merhaba,

6 aylık kız yeğenime oyuncak almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Bütçe maks. 200 lira.

 
lego duplo. legodan başka oyuncağa verilen para ziyan bence. lego duplo family house olabilir. iş kültür yayınlarının hareketli kitaplarından alabilirsiniz.


  • who cares wins  (05.03.20 12:33:19) 
Lego duplo 2+ yaş için uygun diyor. 6 aylık için uygun öneriler bekliyorum. Fiyatı da bütçenin çok üstünde maalesef.


  • himmet dayi  (05.03.20 12:37:24 ~ 12:40:29) 
Amigurumi oyuncak öneririm. Arkadaşımın kızına almıştım doğduğunda 2 aylıkken yanına vermeye başladılar, uyku arkadaşı edinmişti kendisine. Daha büyüdüğü zaman da diş kaşıyıcı, emzik ipi vs set takımını kendileri almışlardı.
Organik sertifikalı iplerden olmasına dikkat edin alırken.
Bebek için olanların gözleri vs. vida ile monteli oluyor, oynarken kopup bebek için zararlı olmaması açısından. Makinede yıkanabilir oyuncaklar olduğundan hijyen konusunda da içiniz rahat olabilir. Ben instagram üzerinden çok tatlı bir hanımdan almıştım. www.instagram.com hesabından inceleyebilirsiniz. Bütçeniz dahilinde çok güzel seçenekler bulabilirsiniz bu tür oyuncaklarda.
  • gergedan  (05.03.20 13:20:37) 
mızıka, kafa şişirebilir ama bir enstrumanla da tanışmış olur, ukulele de olabilir.

edit: ben 6 yaş diye okudum, malım biraz. mızıka falan almayın:)
  • ilkot  (05.03.20 13:22:19 ~ 06.03.20 08:35:07) 
Ahşap oyuncakları çok seviyorlar. Biz yeğenime ahşap enstrüman şeklinde oyuncaklardan aldık elinden düşürmüyor. Şunlardan söz ediyorum:
www.google.com

  • Amaranta ursula  (05.03.20 13:24:28) 
Daha yürüyemeyen çocuk legoyu ne etsin. 1 yaş altında çevirmeli, basmalı, dokunup fıldır fıldır döndürebilecekleri parçaları olan, dokununca ışıklı ve sesli uyarı veren oyuncaklardan almanı öneririm, bayılıyorlar

imza : 2 yaşında çocuk babası.
  • kimlanbu  (05.03.20 14:25:53) 
bu renkleri hayvanları söyleyen oyuncaklar var tuşları var filan onlardan alabilirsin..yada en çok oynadıkları ve sevdikleri şey genelde tavşan ayı fil maymun bebek gibi şeyler oluyor uzun süreli oyuncaklar genelde bu tarz oyuncaklar oluyor.


  • simsey  (05.03.20 16:36:20) 
Fisher price 'ın sesli ışıklı bir sürü oyuncağı var o aylardan itibaren kullanılan


  • mavibalık  (05.03.20 18:17:14) 
www.oyuncakbiziz.com

basıp basıp manyak gibi dans edecek.
  • rahatsiz  (05.03.20 18:34:23) 
arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz? benim de kızım var iki yaşında. altı yedi aylıktan beri LEGO alıyoruz. tabii ki ilk başlarda verimli oynamyamadı ama tanıdı evirdi çevirdi nesnelerin adını söyledik ilgisini çekti. alemsiniz.


  • who cares wins  (05.03.20 18:35:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.