[]

nereden alıyorsunuz?

kedinize köpeğinize nereden alıyorsunuz mamayı?
ben nerede kampanya varsa ordan alıyordum bugüne kadar, en son 11.11 indiriminde çok uyguna almıştım n11’den ama satıcı çuvala koyup yollamış allaha emanet gelmiş mama. taksit olduğu için n11 gittigidiyor veya hepsiburadayı tercih ediyorum ama ne kampanya ne indirim var, iyi bir satıcı da yok kaldım öyle. 350-400 liralık mama harcaması yapmayacaksam markamamayı tercih ediyorum. ama mamalar almış başını gitmiş bir iki ayda.
siz nerelerden alıyorsunuz?


 
En son siparişimi petlebi'den verdim. Ondan öncesi tanıdık bir petshop'tan. :/


  • neskafefincanindaturkkahvesi  (04.03.20 23:34:34) 
kampanya yakaladıkça alıyorum. dün aşağıdaki linkteki mama 240 liraya düşmüştü. 2 tane aldım hemen.

www.gittigidiyor.com
  • spirit crusher  (05.03.20 00:35:37) 
Trendyol. N&D alıyoruz, en uygun fiyat orada oluyor.


  • prole  (05.03.20 01:15:09) 
Şu anda fiyat olarak benim aldığım ürünlerde en iyi olan petburada. Ben 10-15 kiloluk mama almıyorum ama, aylık alışveriş yapıyorum. Alışveriş yaptıkça bir sonraki alışverişte kullanabileceğiniz puan birikiyor. Ürün çeşitliliği de iyi.

Zaman içinde kullandığım site değişti, ilk başta petbesinleri'nden alıyordum, sonra zooplus, onların fiyatları artınca petburada. Bu tip petshop sitelerinin hizmetlerinden hep memnun kaldım. Ama n11, Hepsiburada gibi yerlerde farklı ürün gönderme,kötü paketleme gibi sorunlar yaşadığım için oralarda indirim olsa da söylemiyorum artık.
  • slow like honey  (05.03.20 08:27:40) 
Ben genelde en ucuz mamayı hep gittigidiyor'dan buluyorum. Pro Plan alıyorum. SKT diye arayınca son kullanma tarihinin de yazılı olduğu ürünler çıkıyor zaten. Ona dikkat ederek alıyorum.


  • himmet dayi  (05.03.20 08:33:49) 
@spirit çuvalla gönderen işte bu satıcı, fiyatı uygun oluyo ama her defasında stres oluyorum aha bu sefer patlak gelicek kesin diye.


  • ozgur bir kusun hatirati  (05.03.20 11:12:35) 
migros zaman zaman güzel fiyatlar yapıyor.


  • gazozailacatmauzmani  (05.03.20 11:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.