[]

şöyle hediye kutularını nerden alabilirim?

muhiku.com

içeriğini de kendim oluşturabileceğim? french press olur kupa olur müzik kutusu falan kendim seçip böyle şık kutu yapabileceğim mekan var mı?

istanbul

 
kendin toplasan daha ucuza gelir sanki.Bir çiçek sepeti gibi yerlere bak netten.Normal market vs lerde bulacağını pek sanmam böyle.


  • simsey  (04.03.20 18:51:19) 
Ne yazıkki istediğini şekilde hediye kutu hazırlayan bir yer yok. :(

Bikutumutluluk'ta benzer şık, hediye kutuları var. Linki bırakıyorum: www.bikutumutluluk.com siteyi biraz kurcalarsanız başka çeşit kutuları görebilirsiniz.

En mantıklısı kutuyu sizin hazırlamanız. Üstteki linkten kutuyu alıp, içini istediğini gibi hazırlarsınız. Yanılmıyorsam Miniso mağazalarında da bu tarz kutular mevcut.
  • GoodMorningTeacher  (04.03.20 19:47:34) 
Kadıköy'de nüfus müdürlüğünün oraya çıkan yolda kutu şehri diye bi dükkan var, websiteleri şuymuş: kutusehri.net google maps'te dükkanın fotoları falan da var, ben de adını hatırlamıyodum, yerine bakarak buldum tekrar. bu tür kutu satan bi sürü yer vardır kesin de ben bi tek burayı biliyorum.

ben buraya bir kere gittim, bi arkadaşıma el yapımı bir hediye yapmıştım, hediye kutusu aldım, içine doldurulan şu kırpık kağıt malzemelerden de vardı. Bi sürü çeşit kutu vardı gördüğüm. Kutuyu ve o kırpıkları aldıktan sonra gerisini kafanıza göre istediğiniz yerden alıp doldurursunuz, bence çok pahalıya gelmez, olur gayet.

Tabi buradan sadece kutuyu alırsınız, ama alacağınız diğer şeyler her yerde bulunabilir, çok pahalı olmayan şeyler anladığım kadarıyla. o yüzden kolay olur gibi geldi bana.
  • nimberjack  (04.03.20 20:13:51 ~ 20:15:14) 
herşeyi geçtim gösterdiğin linkteki kutunun içinde özellikle iran çayı hibisküs 30 gram diye geçen hibisküsün en kalitelisinin kilosu 30-40 lira arası.


  • hem şişko hem deli  (04.03.20 22:16:14 ~ 22:17:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.