[]

Şu etek ve kullanımı hakkında

Şıklık açısından vs. nasıl?

Bir de kullanımı nasıl olur böyle şeylerin? Deri gibi ama deri değil. Pileleri var. Daha önce kullanmamıştım böyle bir şey hiç, bilmiyorum o yüzden. Pileleri oturup kalktıkça açılacak gibi. Ne yapılır böyle bir durumda?


 
Uzun boylu kızlarda güzel oluyor bunlar. Erkek olarak konuşuyorum. Boyu kısalarda bana garip geliyor. Tabii herkes istediğini giyer.


  • rosencruz  (04.03.20 14:06:02) 
boyun uzun değilse bulaşma derim.

ben boyum uzun olsaydı da bulaşmazdım çünkü kombin yapacak üst zor bulunur. modelin üzerindeki bile yakışmamış bence.
  • sonsuz  (04.03.20 14:06:43) 
kısa ve orta boylu kadınlarda bu etekler gerçekten boy kesiyor. Ya komple uzun etek ya da mini etek giymek her zaman daha mantıklı. bir de hafif fazla kilo varsa iyice kötü duruyor. terziye sorup boyunu mini ayarına getirtebilirsiniz ama astarı yüzünden pahalıya geledebilir.

ha çok sevdim illa giyeceğim diyorsanız basic bir bluz ve uzun siyah çizmelerle kombin yapmayı deneyebilirsiniz.
  • fraise  (04.03.20 14:11:01) 
165 boy, eğer zayıf isen çok sıkıntı olmaz. Elinde varsa çöpe atacak halin yok. Beyaz basic t-shirt ve beyaz spor ayakkabı ile, boğazlı triko kazak ve topuklu süet bot ile farklı durumlar için kombinlenebilir.


  • elorelia  (04.03.20 14:37:51) 
boyun 1.60 ve üzeri topuklu giyerek taşırsın.deri oldugu için kırışması olabiliyor ters katlaman filan lazım dolaba koyarken.Eğer boyun çok kısaysa birkaç tık kısalt giy güzel duruyor.


  • simsey  (04.03.20 18:53:19) 
cok sacma bi boyu var bence begenmedim.


  • soru  (05.03.20 09:21:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.