[]

Ucuza ceviz-fındık-badem

Bunları öğütüp kendime sağlıklı ara öğünler yapmak istiyorum ama markette çok pahalı. Ankara'da veya internetten ucuza alabileceğim bir yer biliyor musunuz?




 
semt pazarında her zaman daha uyguna buluyorum ben, size en yakın pazar yerini öğrenip oradan bakabilirsiniz.


  • 1286  (03.03.20 14:37:44) 
kabuklu alırsan daha sağlıklı ve ucuza gelir


  • bir soru sorcam  (03.03.20 14:53:02) 
Pazardan bulabilirsin. Koyden getirilenler uygun fiyata satılıyor, kabuklu olarak.

Kabuklu fındık kırmak için metal fındık değirmenleri var. Oyle kurabilirsin. Biraz uğrastirir ama marketten alacağın iç fındığın 5te birini ödemiş olursun.

Ciftci geçen ağustosta kabuklu fındığı 15-17 gibi bir fiyata sattı tüccarlara. Aynı günlerde markette yine kabuklu fındık 40 lira civaroydi. Üzerinde hiç bir işlem olmadığı halde.
  • biseysorcaktim  (03.03.20 16:06:33) 
Ayda bir internetten toplu aldığım bir site var, ürünleri baya taze ve kaliteli, Kırıkkale den geliyor, çerez tabağı diye arat gelir Google da, hafta sonları genel %20 indirim falan olunca şöyle söyleyeyim a101 çerezya ürünlerinden daha ucuza geliyor.


  • candanag  (03.03.20 23:44:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.