[]

turkiye sinir kapilarini neden acti

idlib'teki saldiridan sonra neden acildi? avrupa ulkelerinden kim "acin, alicaz" dedi, kimle anlasildi?

gundemden cok uzak kaldim genel olarak yorumlarinizi da yazabilirsiniz tesekkurler


 
kimseyle anlaşılmadı. şimdiye kadar tehdit amaçlı kullanıyorlardı bu kozu, bu sefer oynadılar.


  • hadsafhada  (02.03.20 17:04:34) 
"Açın, alıcaz" gibi bir durum ya da bir anlaşma yok. Anlaşma şöyleydi, biz mültecileri kendi ülkemizde tutmak ve Avrupa'ya gitmelerini engellemek için AB'den bir ödenek alacaktık. Bu ödenek gelmedi (bildiğim kadarıyla) RTE de bu konuda zaten AB'yi uyarıyordu sık sık. Bu problemden muzdarip olan sadece biziz. AB sözünde durmalı vs. gibisinden. Son gelen şehit haberinden sonra AB ülkeleri bizi Suriye'de yalnız bıraktığı için biz de AB'ye yapabildiğimiz tek yaptırım olan mültecileri salma işine gittik.


  • himmet dayi  (02.03.20 17:06:38) 
Sınır kapılarını açtı derken tek taraflı bir durum bu anlaşılmış bir konu değil, "ben tüm denetimi bıraktım sağa sola kaçak geçmek isteyen olursa görmezden gelirim" durumu var. hadsafhada'nın da dediği gibi onca adamı hayrına beslemiyordu burada koz olarak tutuyordu AB'ye karşı şimdi o kozu oynuyorlar, amaç rahatsız etmek.


  • angelus  (02.03.20 17:09:28) 
gündem değiştirmek için, başka bir nedeni yok. millet şehit v.s. unuttu haberlerde göçmen takip ediyor.


  • nuisance  (02.03.20 17:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.