[]

USB wifi

Bunları laptopa takınca modemin çok yakınında olmak gerekir mi? Kütüphane gibi yerlerde kullanabilir miyiz?

Bir de şunun fiyatına bakar mısınız? Dün 99 liraydı şimdi artmış. Ben ilana baktım diye cookieskerden dolayı mı öyle acaba yoksa sizde de 120 lira mı?

www.mediamarkt.com.tr

 
link açılmıyor


  • fezagezgini  (02.03.20 13:43:22) 
hayir. telefonla test edebilirsiniz. telefonun cektigi yerlerde bu usb cihaz da wifiye baglanir. tabi wifiyi zar zor alan bir telefona kiyasla belki de cekmeyebilir.

119 lira gozukuyor evet.
  • tanaka  (02.03.20 13:48:00) 
@ Tanaka tam anlayamadım.hayır derken çekmez mi demek istedin? Laptobun kendi Wi-Fi bağlantısından farkı var mı? Kullanacağım yerlerde telefon çekiyor. Ama kütüphane büyük olduğu için modem uzaktadır.


  • nick bulamadim  (02.03.20 13:59:10) 
yok hayir derken modemin cok yakininda olmaniz gerekmez manasinda demistim. ilk soruya istinaden evet karisiklik olmus.

bilgisayarin kendi wifisinden cok farkli olmaz. benim kullandiklarimda hic sorun yasamadim ama wifi tam ceken yerlerdi. boyle bir cizgili wifi ceken yerlerde belki dusuk performans gosterebilir. ama starbucks, havaalani vb. yerlerde rahat rahat kullandim. sorun cikarmadi.

uc bes dolarlik bir sey olmasi gereken seyin 120 lira olmasi ise baska bir trajedi.
  • tanaka  (02.03.20 14:45:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.