[]

Zomato gold

Bunu kullanan var mı? 6 aylık 96 TL. 1 yemeğe 1 yemek bedava gibi aşırı cazip teklifleri var.
Bu doğru mu? Pratikte de böyle mi?



 
evet kullandım, istanbuldan taşınınca devam etmedim. bazı mekanlar 1+1 yemek, bazıları 2+2 içki veriyordu. dikkat edilmesi gereken bazı detaylar mekana göre değişiyor. kimisi hamburger menüde sadece hamburger bedava, patates vb ekstra bedel alırım diyor. kimisi menüde neyse 1+1 bedava falan. arada bir dışarı çıkan birisi isen her türlü parayı çıkartıyorsun. bir de zomato üyesi, düzgün yorum yaparsn vb diye ekstra bir ilgi gösteriliebiliyor. en azından ben bu şekilde deneyimledim


  • gazozailacatmauzmani  (02.03.20 12:23:53) 
ben kullanıyorum 1 yıllığını 125 tl e aldım, sayısız kere sorunsuz kullandım çooook memnunum. menülerde geçmiyor, 1+1 yemekleri, zomatomuz olmasa o parayı vermeyeğimiz mekanlarda kullanıyoruz , içkide bile inanılmaz karlı geliyor.


  • benaslinda  (02.03.20 12:26:51) 
ben de kullanıyorum ve hala böyle bir şey nasıl var olabilir, aklım almıyor. 150 liraya 1 yıllık aldım ve verdiğim parayı üç dört yemekte çıkardım zaten. türkiye'de çok uzun vadeli olacağını düşünmüyorum. zarar ettiğini açıklayan restoranlar var, bazıları sistemden çıkıyor. bir an önce alıp kullan bence.

mekana gitmeden önce yorumlara bakmakta fayda var. bazı restoranlarda her yemek ya da içecek dahil olmayabiliyor, gerçi ben rast gelmedim hiç. herhangi bir kötü ya da soğuk muameleyle de karşılaşmadım, karşılaşanlar varmış.

bir de kadıköy, beşiktaş, taksim gibi merkezi yerlerde vakit geçiriyorsan almalısın. anlaşmalı mekanlar genelde buralarda.
  • sir gawain  (02.03.20 12:35:35 ~ 12:42:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.