[]

Sizce hatırlanıyor musunuz?

Dertlendim gece gece. Hayatın olağan akışıyla, kendi aldığım kararlarla ya da onların benim hakkımda aldıkları kararlarla iletişimimi kopardığım bir sürü insan oldu. Herkes gibi. Fakat bazı insanları hatırlıyorum ara sıra. Tabi gayet işsiz olmamın ve bütün gün evde depresyon yaşamamın etkisi büyük bu durumda. Uzun zaman görüşmeyip benimle iletişime geçen insanlar da oldu geçmeyen de. Ben iletişime geçemiyorum çünkü ne diyeceğimi bilemem. Sormak istediğim de şu, ben onları hatırlıyorum, onlar da beni hatırlıyor mudur? Siz hatırlandığınızı düşünüyor musunuz?




 
ben hatırlandığımı sanmıyorum çünkü çok kişinin hayatına etki etmiş, yer tutmuş değilim. hatırlanacak kadar hayatına etki ettiğim insanlarlaysa bir şekilde irtibattayım hala. sadece bir tanesiyle koptuk, o da sözlükte entry favorilersem görüyordur diye düşünüyorum, badisiydim en son.


  • Bruce  (29.02.20 23:35:00) 
kendini bi düşün bakalım ara sıra aklına gelen kişiler sana iyilik edenler mi kötülük edenler mi? veye en azından sevmediğin kişiler mi? ben genel olarak sevilen, sevilmesem bile nötr olan biriyim çevremde. kimseye zararım olmaz çok nadir yararım olur o yüzden kimse hatırlamıyordur.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.02.20 23:39:31) 
1 kişi haricinde hayatlarından silinmişimdir. Ara sıra ben de hatırlarım ama boş takılmaktan yine. Aşık olduğum biri olsa muhtemelen hiçbiri aklıma gelmez :)


  • neysene  (29.02.20 23:39:51) 



  • ikikerekac  (29.02.20 23:43:26) 
@proletarier, genelde iyilik edenleri düşünüyorum. Ama nedense insanların unutamadıkları hep kendilerinin ebesini kovalayanlar oluyor. Kimsenin canına okumadığım için hatırladığımı düşünmüyor olabilirim. Hmmm.


  • kedili bisiler  (29.02.20 23:45:04) 
Hatırlaniyorumdur bence. Çünkü bı şekilde eskide kalan zaman mekan uyumsuzluğundan denk gelemediğim insanlar arayıp soruyorlar ya da yazıyorlar, görüşmek istiyorlar vs.


  • Amaranta ursula  (29.02.20 23:58:39) 
Hayatına, onu güzelleştirmek adına az veya çok dokunmadığım bir tanıdığım olmadı hiç. Yüzlerce arkadaş ve on civarı dosttan kimseyle görüşmüyorum son 1 senedir. Hatırlamıyorlardır muhtemelen. Ben de uzun süredir işsiz olduğum için hatırlıyor olacaktım -ki bunu erken fark edip hatırlamama kararı aldım. Bu yüzden tüm insanlardan kaçıp tam 8 ay karavanda doğada/dağda yaşadım. Kimse kimseyi hatırlamasa daha güzel olur.


  • Tears of Devil  (01.03.20 00:02:18) 
Aslında kimse unutulmaz çünkü bir şekilde zamanında iletişimde olmuşsun. Hatırlanırsın muhakkak ama herkes için farklı hatırlanırsın. Burada bile yıllar önce muhabbet ettiğim herkesi hatırlıyorum. Unutma şansın yok.


  • rock n roll  (01.03.20 00:13:56) 
Ben baya hatirlaniyormusum, hani beklediğimden de fazla. Ama geçmişten insanlarla tekrar iletişime geçme olayıni kesinlikle öneririm.

2019 sonunda resolution diye böyle aklıma gelen insanlara mektuplar yazıp mesaj olarak atmıştım bana kattıkları, yaşadığımız şeyler falan hakkında.

Bir ikisiyle aram su an çok iyi.
  • aguen  (01.03.20 00:28:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.