[]

yanık kokusu

selamlar
yaklaşık 15-20 dakikadır yanık kokusu gibi bir koku alıyorum evde. cam hafif açık. kombi çalışıyor. prizleri kontrol ettim. bir tür kaçak falan olmadığını nasıl anlayabilirim?



 
aga senin evi biz nerden bilelim allasen? yan komşu ahmet abi var ona sor evde bişey yandı mı diye.


  • Tears of Devil  (29.02.20 20:53:27) 
ahaha komşulu bir ortam yok çok şükür.


  • not dark yet  (29.02.20 21:02:11) 
benim buna benzer bişey gelmişti başıma, sürekli bir yanık kokusu alıyordum plastikle karışık, sağa sola baktım günlerce bişey bulamadım, ondan sonra bir baktım elektrik tesisatı yanmış.


  • hem şişko hem deli  (29.02.20 21:41:20) 
prize bagli kablosu olan her seyi sok once. sonra kablolari kontrol et.


  • sttc  (29.02.20 21:49:00) 
Sigortaları kontrol et. Sigorta değilse tüm elektronik eşyaları kontrol et.


  • komando kani var bende  (29.02.20 21:55:11) 
eşim benim en kisiga aldigim ocağı kapattığımı zannedip üstüne tencere kapağı koymuş. kapağın plastik yerleri erimiş. kokudan anlatmıştık. böyle bir şey olabilir. yeni kapatılan sıcak ocağın etrafındaki ekmek poşeti vs eriyor olabilir.


  • who cares wins  (01.03.20 00:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.