[]

site otopark sorunu

aldığım ev site içerisinde. her dairenin araç park yerine daire numaraları yazmışlar ancak bazı araçlar kapalı, bazıları ise açık otoparka yazılmış. bu oran %90 oranında kapalı otopark-%10luk benim de dairemin olduğu kısım açık otopark şeklinde. evi aldığım kişi bunun yıllar yıllar önce kura ile belirlendiğini ve öyle devam ettiğini söyledi. bir aydır bu duruma acayip takık durumdayım. aracım öyle sakat bir yede ki , çocukların bisiklet sürdüğü top oynadığı, girmek çıkmak için defalarca manevra yapmam gereken güvensiz bir yerde.

son duyumlarıma göre sitede iki aracına da kapalı yerde park yeri sağlayanlar bile varmış, şimdi hukuken böyle bir hakları var mı? ben günah keçisi miyim? hakkımı hukuki olarak arayıp sonuç alabilir miyim? bir saat sonra yönetim toplantısına gideceğim, orada cıngar çıkartsam mı? yoksa evi alırken komisyonculuk yapmak için sinsi sinsi uğraşan paraya tapan yöneticiye kapalı kapılar ardında üç beş sakal ateşleyip işi halletsem mi? :D ne dersiniz?


 
Once yoneticiyle ozel gorus. Yanasmazsa bir dahaki toplantida durumu belirt. Dava acacagini aktar.


  • müptezel dostoyevski  (29.02.20 19:39:38) 
yönetim planına yazılıysa bir şey yapamazsınız.

yönetim planınızı tapudan öğrenebilirsiniz. eğer yerler belirtildiyse bir şey yapamazsınız. fakat yerler yönetim planına işlenmediyse gidip yöneticinin park yerine el koyabilirsiniz.

kolay gelsin.
not: bu arada açık otopark her zaman daha avantajlı oluyor. tabi yerleşimi iyiyse. bizim sitede güvenlik zoruyla çocukların otoparkta oynaması falan yasak zira bunun için çocuk parkı var. açıkçası açık otoparktaki yerlerimiz kapalı otoparktan kat kat daha iyi.
  • ozdek  (29.02.20 19:50:38 ~ 19:52:29) 
yönetim planı dediğiniz şey için tapuya gidip sorsam mı nasıl çıkar ortaya ki?bana kendi aralarında paylaşmışlar gibi geliyor. dava etsem bir şey çıkar mı işin orasındayım ben


  • bugisme  (29.02.20 20:13:39) 
Avukat olmadan zor. Emsal kararlara bakip isi cozucek pratik zekali bi avukat lazim.


  • müptezel dostoyevski  (29.02.20 20:21:59) 
Evi alırken gormedin mi park yerini,bilerek aldıysan takılman anlamsız.yoneticiyle konus araç kullanmayan birisi vardır mutlaka onun yerini kullan.


  • duptıs  (29.02.20 21:02:05) 
bence bir orta yol bulun mesela: 6 aylık süreçler halinde her daire açık otoparka otomatik geçsin, çok daire varsa 5-6 yılda bir 6 ay dışarıya park etmeye kimse bir şey demez herhalde.


  • gezegen olan pluton  (29.02.20 21:03:29) 
bizim apartmanda 32 daire vardi. 16 acik 16 kapali. 6 ay da bir degisiyordu, kapalilar aciga, aciktakiler kapaliya


  • oscar  (29.02.20 22:04:42) 
Bunlara ek olarak çocuklar araç park yerinde uzaklaştırılabilir. Otoparkı izleyen kamera varsa, zarar verecek şahıs ya da şahısları mahkemeye verebileceğinizden bu konuda işleyiş başlatılabilir.


  • leo1905  (01.03.20 11:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.