[]

Ispanya'dan Schengen vizem geldi

Cimriler 1 ay - multi vermisler. Neyse sorum su; "duration of stay" kisminda 15 gun yaziyor; vize 9 nisan'da expire oluyor gorunuyor. barcelona seyahatim 11 mart-21 mart arasi. dolayisiyla merak ettigim sey; ben 27 mart-2 nisan tarihlerinde Lyon'a gitmek istiyorum konferansa, ayri bir vize cikartmam gerekecek mi? yoksa ucak bileti ve airbnb yeterli mi?

tesekkurler.


 
11-21 Mart olan seyahat zaten 10 gün yapıyor, kaldı geriye 5 gün. 27 Mart-2 Nisan ise 5 günü geçiyor. Seyahatlerden birisini kısaltıp Schengen bölgesinde kalacağınız toplam süreyi en fazla 15 gün olacak şekilde planlamalısınız.


  • crown  (28.02.20 15:49:11) 
günü doldurursanız sorun yaşamanız mümkün. bence riske atmayın, lyonu 1- 2 gün kısaltın


  • kveldulv  (28.02.20 15:49:30) 
duration of stay tek giriste kalabileceği süre değil mi? multi olduğuna göre cıkıs ve tekrar giris yaptığınızda sıfırlanıyor diye biliyorum.


  • ayin yazari  (28.02.20 15:52:36) 
Duration of Stay Schengen bölgesinde kalacağınız toplam süre, her girişi çıkışta sıfırlanmıyor. Eğer yanılmıyorsam, vize 6 aydan uzunsa o zaman 180 günde bir sıfırlanıyor sadece.

"On the other case, if you have a double-entry visa, with a visa valid from January 1 to March 1, and a duration of stay of 10 days, then you can enter the Schengen Area twice within this period. You are still not allowed to remain more than 10 days during both trips. If during the first trip you stay 7 days, then in the second trip you can stay for three days at most. If you make just one trip and spend 10 days in any of the member states, then you have no right to enter the country despite of the fact that you visa is still valid."

www.schengenvisainfo.com
  • crown  (28.02.20 16:00:12 ~ 16:00:36) 
Bu arada 11-21 Mart arasi 10 degil 11 gun yapiyor, bilginiz olsun.


  • gzg  (28.02.20 17:09:09) 
Yukarıdaki bilgiler doğru ikisini giriş çıkış günleri dahil 15 gün yapamıyorsanız, yeniden vize almanız gerekecek.


  • cursor  (28.02.20 17:42:15) 
beni su an yiktiniz.


  • nefertarii  (28.02.20 23:02:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.