[]

Acil'den Trafik kazası ile giren yakınım

14.02.2020 tarihinde araç çarpması sonucu bir yakınım hastaneye acil ambulansı ile yatış yaptı. Ayağına ve omzuna platin takıldı ve 20.02.20 de taburcu oldu. Ameliyat öncesi ameliyat bedeli adı altında 7000 TL ödeme aldılar. İtiraz etmemize rağmen ameliyatı orada olmak istiyorsak ödeme yapmamızı istediler. Ödeme yaptık, detaylı fatura istedik. Otelcilik hizmeti, isteğe bağlı refakatçi ücreti yazmışlar. En son ambulans için de 200 TL aldılar.(Eve taşıma bedeli) Biz bu bedelleri ödemek durumunda mıyız, hangi kuruma başvurmalıyız?




 
özel hastane mi bu? yakınınızın sosyal güvencesi nedir?


  • rosencruz  (28.02.20 13:26:12 ~ 13:26:24) 
Evrak imzaladınız mı ? Böyle durumlarda "oluşabilecek ekstra masrafları kabulleniyorum" yazan bir giriş belgesi imzalatıyorlar.


  • kimlanbu  (28.02.20 13:27:54) 
Karşı tarafın trafik sigortasından karşılanmıyor mu? Sigorta şirketiyle görüşmeniz lazım sanırım.


  • curukturpkokusu  (28.02.20 13:43:27) 
yayaya araç çarparsa karşı tarafın trafik sigortası karşılıyor diye biliyorum.


  • mikahakkinen  (28.02.20 14:15:25 ~ 14:15:36) 
Acilden girdiğiniz için, hiçbir ücret alamazlar. Ama durum stabilize olduktan sonraki tedavilerin ücreti alınabiliyor sanki... Fakta detaylı raporda, otelcilik, refakat yazmalarının yasal yanı yok bence. Günlük 1000 küsür liralık refakatçi ücreti mi olur? Çırağan mı burası? Ambulansla eve taşıma evet paralı. Devlet aciline gittiğinizde, eğer 112'yi bilmem kaç saat beklemek istemezseniz da ambulansı ücretli çağırıyorsunuz.

Karşı tarafın trafik sigortasından bu ücretleri karşılatmayı bir deneyin bence de...
  • PhoenixRising  (28.02.20 14:48:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.