[]

Yakın arkadaşınız sevgilisinden ayrılınca

Siz de o kişiyle tüm irtibatınızı keser misiniz?

Dün duydum böyle bir şey. Bir gitarist tanıdık vardı bir şarkıcıyla çalışan. Aşırı tatlı da bir sevgilisi vardı. Şarkıcı adam ekibin diğer üyeleri falan çok seviyorlardı kızı. Sürekli canım canım mesajlar, şarkıcı olanla yanak yanağa fotoğraflar... Bir yılın sonunda gitarist bey ayrılınca bu kızdan hepsi küsmüşler kıza. Görünce konuşmuyorlarmış ve hatta instagramda da takipten çıkmışlar ve bazıları da engellemiş. Komik geldi bana ya. Ne gerek var yani? Yaşları da +30. Normal mi bu? Gitarist bey benim bu tavrımı genişsin de ondan diyerek açıkladı. Sizce ne yapılması lazım böyle durumlarda?


 
Normal mi ? Değil ne yazık ki. Günümüzde artık her türlü sosyal ilişki "al gülüm ver gülüm" seviyesinde iş görmekte, dolayısıyla öküz ölünce ortaklık da bitiyor.


  • Avoiding The Puddle  (27.02.20 21:22:08 ~ 21:22:42) 
o ayrılığın derinine inince başka şeyler vardır. irtibatı kesecek durumlar yaşanabilir tabi.


  • heidi'nin dedesi  (27.02.20 22:01:42) 
Kesmesem bile asgari düzeye indiririm.

Tabii takipten çıkmak engellemek komik ama sonuçta sevgili vasıtasıyla kurulan bir arkadaşlık, yorgan gitti kavga bitti.
  • KaraSakall  (27.02.20 22:10:28) 
Şahsen arkadaşlarım ayrıldığım sevgilimle samimiyetlerine devam edince sinir oluyorum. Aynı şekilde arkadaşlarımın eski sevgilileriyle de mesafe koyarım, çoğu zaman silmesem de konuşmam.


  • Esinsin  (27.02.20 22:48:49) 
Herkes böyle yapsaydı hiçbir ilişkide eski sevgili krizi yaşanmazdı. Tüm ilişkiler tertemiz bir sayfayla pürüzsüz başlardı. Bunu beceremediğimiz sürece salak saçma ilişkilerden kurtulamayacağız.


  • megalomaniac  (27.02.20 22:58:11) 
Yakın arkadaşımın sevgilisi hayatıma "arkadaşımın sevgilisi" olarak girdiyse ayrıldıklarında zaten kendiliğinden kesiliyor irtibat, azalarak bitiyor. Takipten çıkmak, engellemek falan çocukluk, o ayrı.

İkisi de ayrı ayrı arkadaşımken sevgili olup ayrılırlarsa başka, ikisiyle de ayrı ilişkim devam eder o zaman.
  • kobuzchu kiz  (27.02.20 23:01:39) 
ben irtibat kesmedim hiç. azalarak bitiyor +1
böyle durumlarda umursanmaması lazım. arkadaşım sevgilisinden ayrıldığında "bunun sevgilisiyle ne yapacağız şimdi?" diye hiç düşünmedim. hemcinsim veya karşı cins olabilir hiç fark etmez. engel/takipten çıkarma/küsme/görmezden gelme aklıma bile gelmiyor.

  • cahs  (27.02.20 23:10:27) 
keserim, daha doğrusu minimum düzeye indiririm. bir daha barışma ihtimallerine karşın engelleme vs gibi hamleler anlamsız. onu arkadaşımız yapsa yeter. ama görüşmek de çok saçma. nasıl bir arkadaşsızlık ki arkadaşının eski sevgilisiyle gidermeye çalışacaksın? bunu boşandığınız eşinizle çocuk olmadığı halde babanızın görüşmeye devam etmesi gibi düşünün. gerek var mı?


  • prodeq  (28.02.20 08:59:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.