[]

Lg tv sorunu ve yeni tv önerisi?

2014 model LG LB670V kullanıyorum. Digiturkplay'den maç izlemek bir işkence. Telefondan izleyebildiğim maçı tv'den izleyemiyorum. Sürekli sonuyor, ilerlemiyor, yükleniyor deyip duruyor. Sonra önbellek dolu uyarısı veriyor ve kapanıyor. Netflix'teki hiçbir şeyi açmamaya başladı.

Ben de fabrika ayarlarına dönüp üstündeki uygulamaların çoğunu sildim. Ne kadar araştırdımsa başka bir çözüm bulamadım. Önbelleği silmek gibi bir seçenek zaten yok. Biraz düzeldi ve şu anda netflix'ten içerik izleyebiliyorum fakat maçlarda yine sıkıntı var...

Çözüm sizce nedir?

Yeni tv al diyorsanız 55 inç ne önerirsiniz?

 
ben de lg nin benzer bir eski modelini kullanıyorum. tv de digiturk play ı kullanamadığım için laptop u hdmi ile bağlayarak çözmeye çalışıyorum. ancak diğer app ler için mibox4 aldım. onun sayesinde youtube netflix gibi uygulamaları rahatlıkla kullanıyorum. ancak şunu belirteyim mibox ya da bu tip aletlerde digiturk play ya da digitürk dilediğin yerde app leri açılmıyor, telefonla müşteri hizmetleri ile görüştüğümde yalnızca tablet ve pc lerde olan uygulamaları desteklediklerini belirttiler. tabi farklı şekillerde çözüm önerileri forumlarda var ama ben onlarla uğraşmak yerine hdmi ile kullanmaya devam ediyorum.


  • hypathia  (27.02.20 21:16:29) 
55' samsung ru7400 aldım 1 ay önce. baya memnunun. diğerlerine göre artısı android tv değil. android bir süre sonra yavaşlıyor, kanal geçişleri sıçıyor vs. bir de içinde itunes, google play filmler, gibi uygulamalar var. netflix vs zaten saymıyorum.


  • mutantking  (28.02.20 10:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.