[]

psikolojik ereksiyon problemi

selamlar romalılar,

nasıl üstünden gelinir? 27 yaşında bir er kişisi olarak fiziksel anlamda sıkıntı yok. bundan bir süre önce (aylardan bahsediyorum) bir veya iki kere arka arkaya ereksiyon sıkıntısı yaşadığımdan bu yana tam seks sırasında ereksiyon kaybı oluyor. tamamen olmasa bile sertlik azaldığından dolayı sıkıntı oluyor. her zaman da olmuyor tabii. kafama takınca sıkıntı yaşıyorum. kafamın boşalması lazım ki anı yaşayabileyim ancak bu konuda sıkıntı çekiyorum. "partnerimi tatmin etmek zorundayım" düşüncesi çok etki ediyor diye düşünüyorum o yüzden stres oluyorum. böyle şeyler yaşamış olanınız falan filan var mıdır? ne yapılabilir ne tavsiye edersiniz?

sabah ereksiyonu olsun ön sevişmede olsun veya ön sevişmeye başlamadan önce olsun gayet tam sertlikte ereksiyon oluyor. seksin o kısmına gelince stres başlıyor ve terlemeye başladığımı bile hissediyorum. tavsiyeleriniz var mı? kafamı genel anlamda boşaltabilmek için neler yapabilirim? yoga veya meditasyon işe yarar mı? spor? bilemedim.

bu konuda yardımcı olabileceklere teşekkür ederim.

 
sevgilinle bu durumu konuş ve yardım iste. sorunun kaynağı o olmayabilir ama çözüm için destek olabilir. empatik, tutkulu ve becerikli olma konusunda ekstra çaba göstererek yardımcı olabilir bu konunun çözülmesine.


  • Bruce  (27.02.20 17:14:47) 
sevgilin ile alakalı bir konuyu kafaya takıyor olabilir misin? eski ilişkilerinden, eski deneyimlerinden bir detay seni yetememe, tatmin edememe tribine sokuyor olabilir mi? alkol alıp biraz daha gevşedikten sonra da aynı problemi yaşadın mı


  • gazozailacatmauzmani  (28.02.20 09:13:23) 
öyle herhangi bir detay yok daha önce rahattım. bu bir seferlik olay üzerine kafaya çok taktım sonra önünü alamadık. bazen hiç kafaya takmıyorum bazen çok takıyorum değişiyor. alkollü iken de ikisinin de olduğu oluyor.


  • bonga  (28.02.20 13:14:19) 
(bkz: cialis) kullanmanı öneririm, zamanla düzelecektir.


  • xdenizx  (28.02.20 13:16:24 ~ 13:17:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.