[]

sanırım bende bel soğukluğu var

merhabalar,

biraz özel ve belki kiminiz için hassas bilgi içerir...

yaklaşık iki senedir çok sık olmamakla birlikte (bazen ayda bir, bazen iki ayda bir gibi) tuvalette idrarımı yaparken sık kalıyordum. sebebi ise bittiğini düşündüğüm anda sürekli işemek hissiyatının gitmemesi ve klozette oturur bir halde kalan neredeyse "son damla"nın gitmesi için uğraşmamdı. bu süreçte tabii ağrı çekiyordum, ancak bu damlalar birkaç dakika aralıklarla hafif hafif gelirken ilginç bir zevk de alıyordum ne yalan söyleyeyim. velhasılkelam, bu ağrı dayanılmaz değildi (evet biraz üzüyordu) ve çok sık aralıklarla olmuyordu. ancak bugün, "yahu bu nedir ne değildir" diyerek bilgi çağında olduğumuzu hatırladım ve google'dan ilk teşhis olarak bel soğukluğunu koydum kendim için. semptomlar üzücü bir şekilde benzer. farklı renkte bir akıntım yok, ancak sürekli boğaz ağrısı olmasına kadar (ne alaka yahu? ben bunu kronik farenjite bağlıyordum) bazı semptomlar uyuyor. ancak ben bu teşhis için çok geç kalmışım gibi hissediyorum. bu hastalık iç organlara yayılıyor ve insanı kısır bırakabiliyormuş, bir de bulaşıcıymış. yahu biliyordum bulaşıcı olduğunu da, bende ne arar diye düşünüyor insan. ne kadar sorumsuz ve aptalım, bende varsa bu, çok uzun bir süre önce kız arkadaşıma da geçirdim demektir.

doktora gideceğim de. bir anda aşırı yıkıldım, yazmak istedim.

 
Google'a bakıp ölü olduğunu anlamak :)
Uzman değilim ama akıntı önemli bir etken. Ayrıca şeytanlık yapmak gibi olmasın da, hastaysan kız arkadaşın da sana bulaştırmış olabilir?

  • whoosie  (27.02.20 09:10:13) 
idrar yolları enfeksiyonuna daha çok benziyor, ufak bir ihtimal böbrek taşı/kumu da olabilir.

bel soğukluğunda akıntı her gün olur. sizde her gün var mı?
tedavisi çok basit bir hastalık bu arada bel soğukluğu. uygun bir antibiyotik yazdırıyorsunuz doktorunuza ve tadaaa geçiyor.
  • givemesomesubstance  (27.02.20 11:39:14) 
Değildir, olsa penis küloda yapışacak kadar akıntı olur. Tedavisi çok basit bir tane entibiyotik var ondan 3 tane yutunca geçiyordu hatırladığım.

Doktora gidip bir test yaptırın diyeceğim ama bunun testi zaten akıntıdan alınan kültürle yapılıyor, siz gidip sorunun asıl sebebini öğrenin.
  • John Bloor  (27.02.20 12:09:21) 
internetten kendine tani koymak kadar yanlis bi sey yok.

neyse, bel soguklugu olsaydin anlardin. ic camasirin (sanki ic camasirina bosalmiscasina) nokta nokta bembeyaz olurdu. bi noktadan sonra da acidan isemeye (o yuzden su icmeye bile) korkar olurdun.

yikilmalik bi durum yok. kendi kendine yanlis teshis koymussun.
  • lamartin  (27.02.20 12:23:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.