[]

Bana ne oluyor? (Asiri halsizlik)

Surekli yorgunum, halsizim, ayaklarim ve kollarim sanki butun gun yurumusum ya da agir is yapmisim gibi halsiz. agri yok ama asiri yorgunluk var. ergenligimden beri boyleydi. b12, d vitamini ve demire her seye bakildi; degerlerim duzelse bile semptomlar gitmedi.

bagisiklik sistemimi guclendirsin diye propolis kullandim, umca kullandim hala fayda etmiyor.

her seyime baktilar bir degisiklik yok. niye boyle oluyor? neyi kaciriyor olabilir doktorlar?

 
Psikolojini.. Genelde yorgun ve bitkin hissetmen vitaminlere bağlanır ama çözülmezse ya senin yapın böyledir yada aslında depresyondasındır ama farkında değilsindir. Havalar kötü bir açık bir kapalı buda etkileyebilir ama kronik bir halsizlik varsa bence yolunda gitmeyen şeyler var gibi hayatında.


  • simsey  (26.02.20 21:18:52) 
mayistan beri psikologa gidiyorum zaten hayatimi daha iyi bir yere getirdi ama halsizlik gecmiyor...


  • nefertarii  (26.02.20 21:33:05) 
Meşguliyet var mı ?
Spor vb. Yapıyor musunuz ?

  • dunyatuhaf  (26.02.20 22:00:14) 
Kadın mısınız? Dönemsel, yani hormonal olabilir mi? Benim reglden önceki son haftam böyle geçiyor kas ağrılarıyla birlikte.


  • gmzo  (26.02.20 22:23:54) 
tansiyonun genelde düşükse böyle hissedebilirsin.


  • heidi'nin dedesi  (26.02.20 22:37:49) 
karbonhidratı özellikle şekeri hiç tüketmeyin. her gün sabah kalkınca veya gece uyumadan
aç karınla tempolu, yorulacak kadar yürüyüş yapın.
15 gün deneyin. test edildi onaylandı.
  • ayaklibalik  (26.02.20 22:38:27) 
@dunya tuhaf Su an yapmıyorum yakın zamanda başlayacağım ama düzenli spor yaptığım zamanlarda da durum farklı değildi.


  • nefertarii  (27.02.20 12:22:17) 
@heidi’nin dedesi tansiyonum normal ya...


  • nefertarii  (27.02.20 12:22:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.